Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieszyć się czy płakać?

Mam powodzenie u starszych facetów. Mam być dumna?

Polecane posty

Ja mam 20 lat, a jeden ma 31 lat, drugi również, a trzeci 28. Z charakteru to super kolesie, ale z wyglądu mi się nie podobają. Czy mimo tego mam być zadowolona z tego, że mam takie powodzenie czy to, że są ode mnie starsi to jednak nie powód do dumy?

kochaj ich jak maja kase! inaczej szukaj młodszego! możesz eż kochać dla kasy a mieć młodego kochanka ;-)

Odpisze ktoś?

Mają kasę czy nie, to dla mnie nieważne. Chodzi o to, że dziewczyny mając powodzenie cieszą się z tego, bo czują się wartościowe i podwyższa im to samoocenę, a czy ja też mam być z tego zadowolona, mimo, że oni są tyle lat ode mnie starsi? Czy jak są starsi, to nie powinnam się tym "rajcować"?

Rówieśniczki mają ich za niedojrzałych i niedorosłych gnojów więc bajerują 10 lat młodsze laski a te się cieszą :D

Niekoniecznie. Facet w wieku ok 30 lat to już raczej facet i potrafi docenić kobietę, a nie tylko cycki, solare itp.

Facet w wieku 30 lat powinien mieć stała partnerkę a nie ganiac za 10 lat młodszymi dziećmi świeżo po maturze

Ja sama czuję się niekomfortowo wiedząc, że oni mają tyle lat i wiem, że z tego nic nie będzie. Tylko chodzi właśnie o to, czy powinnam się z tego cieszyć, czy w ogóle nie brać tego do siebie? Bo moja koleżanka, moja rówieśniczka mi dzisiaj powiedziała tego typu zdanie: "Ja bym nie była dumna z tego, że trzech dużo starszych facetów za mną lata i w ogóle by mi to nie podwyższyło samooceny, bo to znaczy, że coś nie tak z tymi facetami" i się zaczęłam nad tym głęboko zastanawiać... Miała rację?

Nikt mi już nie nie odpisze?

Gość bo dla starszych
ważne ze cipka jesl mloda nie musi byc koniecznie ladna.

Gość 43436
starsi sa zajebisci nie to co mlode leszcze

Gość bo dla starszych
starsi sa zajebisci ale tacy, ktorzy szukaja kobiet w zblizonym wieku i nie musza sie dowartosciowywac pokazujac sie z mloda pipą