Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek290000000

żadna kobieta mnie nie chce z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość prawiczek290000000

mam 157 cm wzrostu, ważę 49 kg, mieszkam z rodzicami i zarabiam 900 zł miesięcznie. Jestem 29 letnim prawiczkiem który nigdy się nawet nie całował. Wszyscy mi mówią że jestem wesoły i mam świetny charakter ale dziewczyny traktują mnie jak kolegę. Wszelkie próby podrywu kończą się niepowodzeniem a próbowałem wiele razy, dlatego nie można mi zarzucić że siedzę w domu i nic nie robię. Robię i to dużo ale widocznie niektórzy mają przeznaczone aby być sami przez całe życie. :((((((((((

"niektórzy mają przeznaczone aby być sami przez całe życie" Z przeznaczeniem nie wygrasz. Weźmy np. takiego Napoleona Bonaparte. Podobna postura w końcu ;)

Gość koyanish
Do całego życia to jeszcze daleko.Nie wszyscy układają sobie życie kiedy są młodzi.Znam pary ,które spotkały się po czterdziestce.Poza tym wierzę,że systematyczne działanie w końcu da efekt.Głowa do góry.Jeszcze wszystko przed Tobą :)

Gość Pieniążek - ona
Na pewno kogoś sobie znajdziesz, jest takie powiedzenie" Każda potwora znajdzie swojego amatora" :) brzydki facet też na pewno pozna swoją połówkę. Moja rada jest taka, abyś spróbował zarobić troszkę więcej, bo 900 zł to za mało, by zakładać rodzinę, to może być problem dla dziewczyny. Co do wzrostu, do dużo jest dziewczyn 150 - 160 cm :) i nieraz narzekają, że sami wysocy faceci, zresztą znam parę on 162 cm, ona 167 cm :) jej to nie przeszkadza. Może jakieś portale randkowe :) dla wielu dziewczyn to charakter jest ważniejszy od urody!!! Choć ładne ciuchy, ogólny zadbany wygląd, krótko ścięte włosy, codzienne golenie się na pewno pomogą! :)