Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XMAN pilot

PANOWIE- wyzyjmy sie na swoich kobietach/ZONACH

Polecane posty

Gość XMAN pilot

Moja baba podczas sexu lezy jak kloda :-O mam juz dosyc takiego sexu :-O

Gość XMAN pilot
Jak z nia gadam to mowi, ze sie wstydzi :-O. Przez to coraz czesciej mysle o innych ;)

Gość moja żona od 7 boleści
jest obleśna. Nie dba o siebie, o sexi strojach już nie wspomne :-O

Gość hejże go
do moja zona od 7 bolesci - Rozumiem ze Ty o siebie dbasz i zakladasz stroje kowboja ??? czy tylko to jest żony obowiązek?

Gość no bombastycznie
fajne macie zony..ja mam podobnego faceta..niestety.:-(.myje sie raz w tyg..jak chce pieszczot to wpycha mi jezyk do buzi..i mysli ze to mnie kreci:-0 pozdrawiam

Gość hejże go
a XMAN pilot, chciałabym Ci powiedzieć, że swego czasu też leżałam jak kłoda :) .. Bo facet mnie rozgrzać nie potrafił.. też sciemnialam ze się wstydze bo już widze obraza jak bym powiedziałą " wiesz co ? nie rozpalasz mnie" Ale chyba sam się domyslil.. jak już się podnieciłam.. jak mamy piękną namietną, brutalną i podniecająca gre wstępną to potem się wiję jak wąż.. Więc zastanówcie się panowie nad soba 🖐️

Gość Wpadłem na chwilę
.... a moja na wódkę z kumplami nie chce mnie puszczać.....

Gość no bombastycznie
pusc sie sam:-P

Gość hejże go
no bombastycznie - mój to bierze prysznic 2 razy dziennie :D czasem mi to przeszkadza bo pierwsze co wchodzi do domu i pod prysznic.. wieczorem- pod prysznic :D jkaby nie mogl raz wieczorem... A co do jezyka w buzi To facetom trzeba powiedzieć.. :D bo ja mam czasem ochoty na pieszczoty namiętne... tzn mizianie itd.. A czasem mam na pieszczoty bardziej brutalne :P Wieć zawsze trzeba im dać do zrozumienia o co nam chodzi...

Gość no bombastycznie
oj.ile mozna to mowic..ja swoje on swoje:-0 ostatnio zmieniam posciel co dwa dni i kaze mu pedzic do lazienki..wiec sposob na to znalazlam..ale co dalej?

Gość hejże go
zawsze się narzeka na innych a tak naprawde problem jest w nas

>>Bo facet mnie rozgrzać nie potrafił.. kolejna królewna, którą trzeba specjalnie rozgrzewać :o a ty strzelasz loda z połykiem, żeby najpierw rozgrzać swojego Pana?

Gość no bombastycznie
krolewicz sie znalazl:-P

Gość hejże go
Mięcho- rozgrzanie mnie to nie znaczy ze ja leze a on koło mnie skacze :D to są pieszczoty .. seks oralny w obydwie strony, miziamy się nasze ciała szaleją razem... itd A nie, zdjąć ciuchy polozyć się i kochać:D nie dziwcie się że kobieta wtedy leży.. i myśli co jutro ugotuje na obiad :D Królewiczą staje od razu i wystarczy im 5 minut zeby dojsc.. a zeby dla nas byl seks przyjemny( przyjemny, nie zeby dojsc) nie wystraczy się rozebrać i włożyć 5 razy penisa w pipe.

>>, zdjąć ciuchy polozyć się i kochać kuźwa dobrze, że moja żona jest normalna - żadnych wstępnych gierek, od razu przechodzimy do rzeczy 🖐️

Gość no bombastycznie
jak milo..podpisano nienormalna:-0

Gość hejże go
rzeczywiscie normalna:D spytaj się kiedy miałą ostatni PRAWDZIWY orgazm :classic_cool: a potem się zastanowisz czy wywiązujesz się z obowiązków:) bombastycznie, ktoś tu kiedys na forum pisał juz jak smuzis faceta do mycia i właśnie pisali o poscieli :) No nic... a nie mozesz zaproponowac codziennie WSPÓLNĄ kąpiel ? najlepiej prysznic o ile masz..