Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatuwaitingfor

Ja 17 on 30

Polecane posty

Gość whatuwaitingfor

możliwe?

Gość whatuwaitingfor
nieee. to nie tak

Gość retsr
to zalezy czy ma zone czy jest wolny

Gość aajjjj Anniiiia
A jak Ty to widzisz? jestem w podobnej sytuacji...

Gość aajjjj Anniiiia
Zono... powiem Ci że mój koleś nie jest ani ustabilizowany finansowo ani nic... ja też nie jestem jakaś sliczna... poprostu się w sobie zakochaliśmy. jesteśmy już razem półtora rokju i jak tylko skończe 18 lat zamierzamy ze sobą zamieszkać

Gość hejże go
zdesperowana, ktora to ty na zdjeciu ? i zgadzam się z tobą.. Moja przyjaciolka ma 20 lat.. spotkala faceta 32 i tak uwazam ze jest dla niej za stary

hejże go --> pierwsza z lewej. no tak, jak ma wlasnie zdanie, doswiadczenie jakies zyciowe to jest zmanierowana.. :) chujowo to wyglada i tyle. pewnie istnieja wyjatki, nie watpie, ale ja bym sie bala byc z facetem ktory wybral sobie sporo mlodsza. tzn. bardzo prawdopodobnie, ze zawsze bedzie mial pociag do mlodych, a jak wy bedziecie mialy po 50 lat to co wtedy?

Gość aajjjj Anniiiia
wiesz koleś z którym zie zwiazałam miał wcześniej onę... teraz ma dorosłe dieci... nie ogląda się za innymi i w to nie wątpie... poprostu zakochał się po uszy i mam nadzieje że mu to nie minie... a jak minie to mam jedną zasadę... życ dalej... Wiele już przeszłam, i rozczarowanie sercowe jakoś nie nie przeraza...

Gość A za 20 lat
Za 20 lat: Ty 37 on 50... Lepiej rozejrzyj się za młodszymi od siebie :-) Ale nie teraz, za jakieś 10 lat się rozejrzyj za niezłym 22-23 latkiem ;-)

Gość hejże go
tak myślałam:) Bo kiedys widzialam inne Twoje zdjęcie. :) Dla mnie to jest chore.. jak mialam 17 lat to mialam juz swojego faceta z ktorym jetsem do tej pory.. ale on jest 5 lat starszy odemnie.. i starszego juz ybm nie chciala :/ potem bedziesz miala 35 a on juz pod 50 .. masakra

Gość to_normalne_ona
jesli ci z nim dobrze to nie patrz na wiek i nie sluchaj ludzi. ja mam 22 lata a spotykam sie z facetem ktory ma 43 co prawda tylko na seks ale i tak go uwielbiam:)

Gość hejże go
ajjjjjj czy jakoś tak - wiele przezylas majac 17 lat ?:D ... no no .. :D:D Swoją droga np wezmiecie ślub ty 25 a on ?? pod 40 :D masakra.. pojdziesz na impreze z nim to się beda pytać dlaczego z tata przyszłas:D

Gość kl;kl;
30letni facet, ktory w ogole mysli o zwiazaniu sie z 17latka jest mega niedojrzaly, wrecz niedorozwiniety do funkcjonowania w spoleczenstwie, wsrod rowiesnikow, fuuuj:O

Gość renesmee951 dawniej ajjj Ania
hejże go... nienawidze imprez... Oj uwierz na słowo że dużo..