Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marika.em

Czy jestem w ciazy? prosze poradzcie mi cos bo ja juz wariuje;((((

Polecane posty

A więc zacznijmy od tego,że nigdy nie współżyłam z moim chłopakiem ani w ogóle z nikim... mam 20lat no i z moim facetem wyprawiamy czasem różności ja zaspokajam go on mnie najczęsciej palce.. zawsze wydawało mi sie to śmieszne i myslalam ze zajscie w ciaze w ten sposob jest nie mozliwe ale pojawia sie teraz w mojej głowie mysl "a jesli?" spoznia mi sie okres juz ponad tydzien i wgl;( RATUNKU!!!!!!!!! czy jestem kobieta która zaszła w ciąże bez stosunku??? często się przytulamy on robi mi dob rze palcem przepraszam kobietki za wyrazenia.. podczas tych pieszczot dochodzi do wytrysku ale zawsze w husteczke czy cos takiego..on swojego czlonka nie dotyka w sumie to wszystko jest nie realne ale???? ;( co o tym myslicie?? jestem niedojrzała idiotką wiem;( ale strasznie sie boje;( POMÓŻCIE PROSZE;(

wiesz co to jest test ciazowy? a poza tym mozliwe jest zajscie w ciaze be stosunku, choc w tym przypadku watpie. dla twojego spokoju kup tes i zrob go

kolyndra powaznie tak myslisz??? ja tez niby tak mysle ale te rozne przypadki mnie dobijaja;( to wprowadza w jakis stan urojenia:( :(

down down :P też schizowałam :P ale tylko jeśli chodzi o pełny stosunek :P w tym przypadku NAWET ja bym dała spokój;p