Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalla.

Pomóżcie, mi prosze - sympatia.pl

Polecane posty

Gość olalla.

Wiec... Jakis czas temu mialam profil na tym portalu co prawda tylko tydzien ale w tym czasie zdarzylam poznać świetnego chlopaka. Jak go poznałam to zaraz usunęłam profil bo chcialam tylko zobaczyc jak to jest byc na tym portalu :P heh no i pisze z tym chlopakiem juz spory kawalek czasu :) on zapewnia mnie ze jestem dla niego bardzo ważna itp. ze innej by nie chcial... ale domyslam sie, ze na sympatii pewnie ma 'branie' wiec postanowiłam jeszcze raz zalozyc profil tyle ze juz jako nie ja :P dodałam nie swoje zdjecie zeby nie bylo i puściłam mu oczko :P poczekalam kilka dni no i mi odpuścił! I teraz nie wiem co zrobic. Chcialabym go jakos obrzydzic do tego portalu ;> najlepiej zeby usunął swoje konto bo czuje ze jestem o niego zazdrosna ;> mam okazję cos zrobic ale nie wiem co! poradzcie mi... jak moge go sprawdzić? Czy cos w tym stylu? :D

Gość buntownik z wyboru
Kobieto...Jeśli gość dalej tam siedzi, to żaden on świetny tylko szukacz wrażeń i okazji a ty naiwna jesteś

Gość olalla.
Moze i jestem naiwna ale jak mam okazję to chce ja wykorzystac. A gdybym byla mu obojętna to czy potrafiłby ze mna pisac 7 godz. bez przerwy? chyba ze chce zabić nudę... ale nie wydaje mi sie zeby sie nudził 7 godzin.

Gość buntownik z wyboru
Jeśli chcesz wykorzystać okazję, to nie kombinuj czy jest na sympatii i ile ma lasek tylko działaj. Pisać po 7 godzin, to on może równocześnie z innymi też a poza tym tyle czasu pisać w necie to już lekkie zboczonko i dziecinada. Szkoda czasu. Przecież można w realu

Gość olalla.
co racja to racja. on jest dosc chętny na spotkania, wiec pewnie umowie sie z nim jako tamta dziewczyna i wystawie!

Gość olalla.
co racja to racja. on jest dosc chętny na spotkania, wiec pewnie umowie sie z nim jako tamta dziewczyna i wystawie!

Gość olalla.
kurcze. nie dobrze :P on mi sie strasznie podoba...

Gość buntownik z wyboru
Jeśli to jego zdjęcie :P

Gość olalla.
W sumie ma sporo zdjęć na swoim profilu :P ale nie wiem czy to w stu procentach on. :D