Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola67

do facetów!

Polecane posty

Gość ola67

czy to prawda ze faceci sie boja pieknych kobiet? ze nie maja odwagi do nich zagadac, boja sie wysmiania, odrzucenia.... usłyszalam cos takiego 3krotnie i zastanawiam się czy to tylko takie gadanie i wymówki ,czy rzeczywiście faceci nie są tacy pewni siebie jakich grają...

Gość oświecony
nie wszyscy się boją :P

Gość TH is iT SZ
Jak się jest przystojniakiem to się nie boi

Gość buntownik z wyboru
Proste, że jeśli taka panna jest zimna jak ryba lub niedostępna czy takie gra, to faceci mają dystans. Nikt nie lubi dostawać kosza

Gość iubujyhv
ja poznałam świetnego faceta który po prostu nie wierzy w siebie....dziwie mu sie bardzo :O

Gość ola67
ja właśnie też kogoś poznałam, bardzo mi na nim zależy ale on nie wierzy że ja moge z nim wiązać jakieś nadzieje...całkiem tego nie rozumiem

Gość dzczczzc
to nie tak, że się boją, ale zarywanie do naprawdę pięknej kobiety niesie za sobą duże prawdopodobieństwo, że się jej nie utrzyma przy sobie na dłużej. zazwyczej te piękne są pewne swojej urody i mają przez to większe wymagania. ponadto jak laska jest badzo atrakcyjna, to zawsze będzie wokół niej mnóstwo adoratorów, więc zazwyczaj faceci wolą normalnej urody dziewczyny. dsad ssssssa dsd

Gość cerberus
Pozdrawiam piękne kobiety! Może kiedyś tu się pojawią :P

Gość ola67
dzczczzc dokładnie to usłyszałam, że jestem młoda atrakcyjna a on już chciałby czegoś poważniejszego, a ja sie jeszcze chce wyszumieć...gówno prawda ,ja bym mogła za niego wyjść za kilka lat tylko że on nie daje szansy na ten związek i nie wierzy mi jak go zapewniam....

Gość god_is_nowhereeeeee
W moim przypadku to prawda. Nie wiem jak z innymi facetami. Ja się kobiet boję dlatego nigdy nie byłem w żadnym związku. Mam tzw. lęk przed bliskością.