Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turbospeedman

Poderwałem szefową dziś. Zakochana po uszy jest we mnie !!!!!!

Polecane posty

Nie chciałem być księgowym więc zrezygnowałem z poprzedniej pracy. No ale robić coś trzeba. No to wziąłem i napisałem CV z rana i poleciałem szukać pracy. Idę sobie ulicą i stoi bank. Myslę sobie : moze na analityka pójdę a co tam. No to wchodzę do banku ... tylko patrzę jak mamuśki zza okienek oblizują usta na mój widok. Ale olałem to bo myslami byłem przy rozmowie kwalifikacyjnej więc nie ma co szukać ujścia dla spermy. Wchodzę na górę po schodach. W mgnieniu oka odnalazłem gabinet szefa , pukam , wchodzę a tu siedzi ........ w fotelu wygodnie taka dupeczka ze 35 lat, blondynka, wysoko zawinięte rzęsy , zamrugała do mnie i pyta : W jakiej Pan sprawie ? Spojrzałem jeszcze szybko na Jej piersi , oceniłem że ma niezłą figurę , spoglądając głęboko w oczy upewniłem się że ma na mnie ochotę no więc odpowiadam z uśmiechem : Szukam chlebodawcy ;) Usmiechnęła się i pyta się : a co Pan za wspomnainy chleb może dla mnie zrobić ? Mogę sprawić że w dobie kryzysu będzie Pani zadowolona. A ona : a z czego będę zadowolona ? No to ja wyjąłem pasek ze spodni , ściągnąłem slipy i wyskoczył mi dzyndzelek, po chwili mówię : Będzie pani zadowolona z poczynań mojego wariata ;) Dyskretnie ściągnęła okulary na nos, oblizała usta i nagle jak przeskoczyła przez biurko i dorwała się do mojej pauki to myślałem że mi go zje. Ssała jakby była wyposzczona ze 3 lata. Po numerku dała mi umowę na czas nieokreślony, zostałem wiceprezesem ING Banku Śląskiego ;)

Master , no to za mało jak dla mnie. Pójdę jutro i poprawię jej , niech wpisze ze 20. Tak żebym tysiaka za dniówkę miał , nie mniej.

Gość właścicielka ORLENU
ach , rozpaliłeś mnie robaku. Ile masz latek syneczku ?

Gość wyślij tekst do
"Cienie i blaski" Zarobisz dodatkowe 300 zł :D

Gość lecim do zowa na sele
cos cienko jako wiceprezes banki i tylko 10.000 słabo

Gość a potem sie obudzilem
hahahaha:D

Gość opkidopki
.. prześcieradło było mokre i znowu mama będzie zła :O