Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sypiającaznim

DO PANÓW--DLACZEGO TAK KOCHACIE MINETKI

Polecane posty

Gość sypiającaznim

oraz palcóweczki???przeciez gto sprawia przyjemnosc kobiecie, no mój kochanekza tym przepada conajmniej tak, jakby mu toi miało przyniesc za chwilę mega orgazm:)odpowiecie mi?:)z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Gość sypiajacaznim
zaden z panów sie nie wypowie?:)co fajnego w tym widzicie?:)

Gość sypiajacaznim
dzieki za wypowiedz:)ktos jeszcze?

nie mogę czytać , myslenie mi sie załącza , i fantazje , dwa miechy bez męża , a jeszcze tyle przede mną :9

Gość wypowiem sie ja
owlosione tez sa fajne. ja raz kazalem dziewczynie nie golic sie przez kilka miesiecy. mogla golic tylko po bokach tzn ogolnie dbac o ten busz hehe zeby sie nie rozrosl po nogach i pupie. ale czesciej lubie wygolone lub z paseczkiem

Gość cez37
Ja to lubię ten gąszcz smyrać,łapać ustami...mnie to jara :-)

Gość wiec tak, dlaczego pytasz
tylko panow ?? a nie kobiety ?? raz !! druga sprawa!!! musisz byc jakas egoistka totalna, skoro uwazasz, ze to mzoe facetowi nie sprawaic przyjemnosci a jak robisz mu loda to nie sprawia Ci to przyjemnosci ?? bo mi szalencza trzy !! ogol sie czym predzej, ja nie lubie wyciagac spomiedzy zebow wlosy - nawet moj facet sie goli

Gość sypiajacaznim
ja bardzo nie lubię ludzi, którzy oceniają kogos, kogo nie znają zupełnie wiec sie do postu kolezanki nie ustosunkuje-nomen omen.

Gość noosc i eksperyment
w lozku to dla Ciebie ogolenie wlosow... kobieto ogarnij sie i naprawde zacznij eksperymentowac, duzo tracisz

Gość sypiajacaznim
tak, jest to dla mnie nowosc, poniewaz ngdy tego nie robiła, robiłam za to duzo innych ciekawych rzeczy.raczej jestem ogarnięta, ale dziękuję za dobra radę, cokolwiek ona znaczy. Choc jak mniemam to taki nowy modny tekst małolatów:)i nie znaczy nic:)a moze autor cos podpowie?hehehe

Gość noosc i eksperyment
hahaha jesli to spowodowalo, ze poczulas sie lepiej to brawo :D malolat :D cudowny kompelement, jakos nie spieszy mi sie do bycia na sile dorosla :D a nie to ze potepiam, ale wydawalo mi sie, ze w dzisiejszych czasach kobiety dbaja o higiene... a poza tym nie rzucaj sie tak, skoro zadajesz tak infantylne pytanie, czy kolesiom sprawia to przyjemnosc, to wybacz, ze dziwie sie calej reszcie... jak na kogos ogarnietego pytanie na dosc zenujacym poziomie... poza tym zapytalabym sie przede wsyztskim faceta, pozdrawiam

Gość noosc i eksperyment
moze dlatego, ze moja wypowiedz stawiasz na pewnym poziomie, nie patrzac na jakim znajduje sie Twoja :D dynamika owszem, wszedzie, w zyciu :D nie lubie lelum polelum :D

Gość sypiajacaznim
same ogólniki i ocenianie:)szkoda czasu, erotycznych snów, dynamiczna i jakze mało konkretna istoto.

Gość na szczescie nie musze
snic :D malo konkretna?? same konkrety w przeciwienstwie do Ciebie : robilam duzo, ale nie powiem co robi mi minete, ale nie wiem jak i dlaczego chce mi zgolic wlosy, ale .. ale... a ja napisalam wprost, ze wlosy miedzy zebami to nic fajnego, ze na twoim miejscu zapytalabym sie faceta itd, - same konkrety dziewczynko :D i nie to, ze chce Cie obrazic, ale w pierwsza osoba, z ktora rozmawiam na temat czegos o czym nie wiem jest moj facet! na litosc ! albo jak nie to uczymy sie razem roznych rzeczy nakierowujac sie kiedy pozbedziesz sie wstydu w lozku i bedziesz potrafila otwarcie rozmawiac ze sowim facetem o tym, czego nie wiesz, i o tym czego pragniesz wtedy bedziesz czerpala z seksu maksymalna przyjemnosc czego zycze, bez zlosliwosci naprawde bez zlosliwosci i nie zaprzeczaj, bo to akurat mozna wyczytac z twoich wypowiedzi. zycze powodzenia

Gość sypiajacaznim
kazdy konkrety i zyczliwosc rozumie inaczej, dziewczynko:) dziękuję za zyczenia, przyjmuje:)

Gość czyli jednak ich potrzebowalas
slusznie :D

Gość o zyczliwosci nie pisalam
nie wiem gdzie sie tego doczytalas :D konkret jest jeden, a owijac w bawelne mozna i mozna :D

Gość do Jankesy
no to dawaj, wpadne na lizanko

Gość Akrrasla
Dorzucę swoje trzy grosze :) Nie ma głupich pytań, mogą być tyl;ko głupie odpowiedzi :) PS Mnie się ogoleni faceci nie podobają. Są dla mnie niemęscy.

Gość sypiajacaznim
Akrrasla dzięki, podzielam Twoją opinię:)

Gość ha hahahahaha
niemescy ?? jak lubisz wydzierac klaki spomiedzy zebow przy lodzikach Twoja sprawa jak lubisz chowac sie pod smierdzacym skrzydlem z wlochami tez kazdy lubi cos innego pachy powinno sie golic moja panno jadra tez :D

Gość ha hahahahaha
podzielaj :D nogi golisz ???

Gość sypiającaznim
dziękuję Panom za konkretne odpowiedzi:)rzucającym sie,nic nie wnoszącym do tematu mówię nie:)

Gość zaraz chyba pierdolne
do ha hahahahaha ty biedna malolato! wyciagasz wlosy z zebow? tzn ze twoj facio ma malego penisa,skoro dochodzisz do wlosow przy lodzie! :D ze wlosy ci smierdza? robisz mu loda po calym dniu bez mycia? gratuluje!

Gość wypowiem sie ja
i po co te glupie komentarze. dziewczyna zapytala sie normalnie a wy tu wyjezdzacie z glupimi textami. zal mi takich ludzi. nie potraficie normalnie odpoweidziec. widac ze tylko gimnazjum siedzi na tym forum. do szkoly matoły.