Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KaśQ

Miłość

Polecane posty

Gość KaśQ

Witam! Co prawda nie jestem dobra w pisaniu ale postanowiłam podzielić się z wami moją historią. Nazywam się Kasia i mam 13 lat , dużo przeżyłam dlatego nie zachowuję się jak w tych czasach rozpieszczone małolaty... Przez ostatnie dni w moim życiu doświadczyłam wile rozterek miłosnych z którymi sama nie potrafię sobie poradzić, dlatego proszę was o pomoc. W te wakacje wyjechałam z rodziną do małej wsi zwanej Walków jest to dosyć daleko od zamieszkiwanego przeze mnie miasta, dla tego często tam nie bywam.W Walkowie miałam już wielu znajomych lecz było szczegłólnych trzech Mikołaj, Arek i Daria . Są to wspaniali empatyczni i pełni energi ludzie którzy potrafią pociezyć jak i obdarzyć zaufaniem. Mikołaj ma 10 lat jest ode mnie 3 lata młodszy Arek ma 16 lat jest o 3 lata ode mnistarszy Daria natomiast ma lat 12 o rok młodsza . Wakace udały się świtnie oglądliśmy niebo a na nim spadające gwiazdy. Po nie długim czsie zaczełam chodzić z Mikołajem w którym zakochałam się na zabój . Wszystko układało się świetnie mikołaj mnie całował Arek wspierał wraz z Darią wszystko układało się poprostu znakomicie. Kiedy wróciłam już do domu tęskniłam z wsią i ludzmi którzy ją zamieszkiwali , pisaliśmy w dalszym ciągu , prowadziliśmy rozmowy telefoniczne ... Lecz widzę że to wszystkopsuje się w moich oczach ... Mikołaj przestał się odzywać Arek również przez swoje rozterki miłosne Daria zaczęła palić ipić alkochol ... wszystko pomiędzy nami się zepsuło ale najbarziej brakuje mi przyjaźni Arka nie związki Mikołaja czy przyjaźni z Darią tylko Arka.. Sama nie wiem czemu tak się to wszystko psuje może ja coś źla zrobiłam ... Nie wiem? Ale teraz marzę o takich spacerach w ramionach chłopaka z którym mogła bym się spotykać na codzień...A nie jeździć do niego 240 km. Z drugiej strony nie chcę łamać Mikołajowi serca.. Już sama nie wiem czego chcem i mam nadzieję że obdarzycie mnie pomocą...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować