Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka piaskowa 4

mam problem z jedzeniem, gdzie się mam zgłosić?

Polecane posty

Gość babka piaskowa 4

jem jem i jem zeby odreagowac stresy. co gorsza musze trzymac diete ze wzgledu na zdrowie ale stres jest wiekszy. jak tak dalej pojdzie to bede wazyc 100 kg, gdzie moge uzyskac pomoc w tej sprawie? dietetyk odpada bo bierze duzo kasy, a poza tym to sprawa w glowie.

Gość babka piaskowa 4
a może mi trzeba więcej seksu?

Gość babka piaskowa 4
serio mowie, kompulsywne jedzenie. nie daje sama rady, texty od znajomych: "bo bedziesz" gruba jakos na mnie nie dzialaja. wisi juz mi to czy bede gruba czy nie.

Gość babka piaskowa 4
ważę juz 94 kg to te 5 w te czy wewte wisi mi sadłem z brzuchola

Gość babka piaskowa 4
podszywy wstretne spadajcie. moj organizm po prostu pokazuje jak stres na niego dziala, wiecwyobrazcie sobie ze wlosy wypadaja, rece sie trzesa, spocona jestem jak mysz koscielna a teraz jak probuje z tym walczyc to doslownie żrę jak świnia :/ nie daję rady.

Jak możecie sobietak żartować? to wstrętne. Dziewczyna ma problem a wy sobie jaja robicie.

Gość babka piaskowa 4
eh tak mi głupio, pójść do psychologa, bo już sobie nie radzę? obawiam się że jak zacznie się temat z jedzeniem to pociagnie cala lawine moich problemow. a nie mozna jakos samemu sobie pomoc?

Psycholog to taki sam lekarz jak każdy inny. Nie ma sie czego wstydzić. Zobaczysz, jak Ci bedzie lżej jak pogadasz z kimś kompetentnym. I z kimś kto Cie zrozumie. Zaufaj mi . To dobre rozwiązanie.

Gość babka piaskowa 4
chyba zgłoszę się na policję, niech mnie zamkną w areszcie to schudnę

Gość majdalenaa
psycholog to nie lekarz banany jedne, psychiatra jest lekarzem, a do psychologa trzeba mieć skierowanie albo od rodzinnego albo od psychiatry właśnie

Gość babka piaskowa 4
dermatolog powiedzial mi ze mam pojsc do neurologa bo problem jest z moimi nerwami.

Gość poszukuję kompana
ja mam nerwicę i depresje, ciągle tylko wysyłają mnie na terapię do psychologów ale ja mam to gdzieś chce leki które pozwolą mi normalnie funkcjonować, ale nikt już mi nie chce przepisywać bo mam iść na terapię! i kółko sie zamyka

A to dziwne, bo ja chodziłam i zadnego skierowania nie potrzebowałam. Lekarz nie lekarz ale myśle, że by jej pomógł.

Gość babka piaskowa 4
nie widze sie po prostu u psychologa, zwierzajac sie obcej osobie z wlasnych problemow. poszperam troche w internecie.

Gość babka piaskowa 4
patrze na swoje dolegliwosci i wydaje mi sie ze to moze miec zwiazek z nerica tzn trzesace sie rece, obgryzanie paznokci, liszaj płaski, nadpotliwość, wypadanie włosów, refluks- mozliwe ze przez stres i nerwy. i co tu zrobic.

Gość babka piaskowa 4
nivea dzieki ale ja nie jestem typem czlowieka ktory sie otwiera przed cudzymi ludzmi, ja przed koleznkami trudno sie otwieram a co dopiero przed obcym czlowiekiem. jutro ide do chirurga, powiem mu to.

Gość ja zostalam sama
babka ja też sie obżeram , właśnie wpieprzyłam cały garczek kaszy manny i myśle co tu zjeśc odczuwam takie dziwne pragnienie-jest napiecie -jest obżarstwo .Napięta jestem cały czas i żre też koorwa sadło dupa ogromne :/Co do nerwicy to też mam i zalecam leki bo nerwica w twoim przypadku jak i wmoim przerodziła się w ewgetatywną czyli masz fizyczne objawy chorób..których nie masz :P Spróbuj od rodzinnego lekarza wydusić belergo na wegetatywną nerwice jest i na bolesne okresy bo rozluźnia mięśnie

Gość babka piaskowa 4
jutro wracam pokornie do dietetyka(tylko innego bo do starego wstyd wrocic)- wiem ze sama sobie nie dam rady. zadzwonie, pogadam z chirurgiem moze on cos mi podpowie.

Zaufaj, że łatwiej bedzie Ci się otworzyć przed takim obcym człowiekiem niż przed koleżankami.

Gość babka piaskowa 4
no zapewne ze tam trafie kiedys :) dzieki nivea, to i tak dobrze jak ktos Cie rozumie, nawet przez monitor komputera.

Juz taka jestem, że interesuja mnie smutkin innych ludzi. Wiem, że dziwne w tych czasach ale taka juz jestem...pisz jak coś.

Gość urodzilas w marcu 2009
lub w okolicach?

Gość babka piaskowa 4
tacy ludzie tacy jak Ty to diamenciki :)

dzieki :) tylko szkoda, że takich ludzi jak ja to cała reszta w dupe kopie...trzymaj się tam :*