Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siemion

Telekineza

Polecane posty

Gość Siemion

Witam! Chciałbym się was zapytać jak szybko nauczyć się telekinezy? Nie chodzi mi o unoszenie samochodu ale np. kawałek papierka. Macie jakieś sposoby? Bardzo chciałbym się tego nauczyć mimo że kolega ze studiów taki coś umie ale nie chce powiedzieć jak :/. Jak się tego szybko nauczyć? "Szybko" to nie 2-3dni bo to nie możliwe :D ale tak do miesiąca... Takie ćwiczenia żebym bynajmniej uniósł/przesunął zwykły kawałek papierka, ale może tez być coś większego :D Proszę pomóżcie...

Gość yhuji
musisz tak mocno sie skupiać na danej rzeczy, co dzień to minutę dłużej. Aż pewnego dnia się przy tym zesrasz. Znaczyć będzie że jesteś gotów.

Gość M'LUKAAAAA
za dużo roboty z tym ..wiem bo probowałam ..

to właściwoś umysłu - indywidualna i nie do wyuczenia, bo nikt nie zna mechanizmów tego zjawiska...

Gość Siemion
czyli juz jestem gotów ... posrałenm się za pierwszym skupieniem

Gość ;LUKAAAAA
po 5 dniach łeb cie bedzie napierdalał..

Gość wypowiem sie ja
hmm jesli chcialbys sie tego nauczyc to nie w kilka dni ani miesiecy. do tego potrzeba wielu lat naprawde ciezkiej pracy umuslowej po kilka godzin dziennie. medytacje i inne specjalne techniki. ale i tak wiekszosc sie to nie uda. do tego trzeba miec wrodzone zdolnosci ktore mozna z czasem cwiczyc. a jak sie nei ma zdolnosci to tak jak mowili poprzednicy co najwyzej sie zesrasz i glowa cie rozboli