Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 tc boli brzuch

10tc boli mnie brzuch

Polecane posty

Gość 10 tc boli brzuch

Byłam na usg badaniu wszystko ok ale bardzo boli mnie brzuch czasami mam taki ból jak miałam przy pierwszym porodzie dosłownie ciągnie mnie jakbym miała bóle porodowe boję się że jednak coś nie tak.

Gość pewnie poleżysz w szpitalu
ja tak mialam,7miesiecy w szpitalu masakra

Gość meeeeery
ja tak miałam przez połowę ciąży.. a wszystko w normie, a jestem już w 8 miesiacu.. panikowałam strasznie, bo ból był tragiczny, dzień w dzień, taka jest moja uroda po prostu i nie ma co się denerwować..

Mi to lekarz wytłumaczył tak. Macica jest wielkości pięści i zawieszona jest na takich haczykach. żeby dziecko mogło w niej rosnąc musi sie rozrosnąc do wielkości wora, wiec musi to boleć. Skoro byłaś na usg i wszystko jest ok, to nie ma czym się martwić. Pozdrawiam:)

Gość forum nie wyrocznia
Nie każdy ból brzucha w ciąży jest symptomem czegoś złego. Uważam jednak, że każdy powinien być zgłoszony lekarzowi prowadzącemu, szczególnie silny ból w tak wczesnej ciąży. Lepiej zapobiegać....

Gość 10 tc boli brzuch
Ja mówiłam Pani doktor ale ona powiedziała że wszystko jest dobrze. Rodziłam już raz dziecko i ten brzuch boli mnie jakbym miała bóle przed porodowe. Dlatego się obawiam bo przecież lekarz może się też pomylić prawda?

Gość o boze jakie nudy
jasne, lekarz moze sie pomylic, a baby z forum, nie dosc ze niekompetentne, to jeszcze cie na oczy nie widzialy to co, lepsze od ginekologa?