Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskasiakakskskks

Angielski!!!

Polecane posty

Gość kaskasiakakskskks

What's your favourite hobby? My favourite hobby is watching Tv. Where do you do it, and who do you do it with? JAK MAM NA TO ODPOWIEDZIEĆ POMÓŻCIE BO NIE MAM POJĘCIA !??

I love watching tv in my room, especially lying on the couch under a blanket with a cup of hot chocolate and a cat lying next to me

Gość moniamoniamoniamonia
a co to oznacza? mogła byś bardziej proste??? podać coś innego

Gość rafaluzoooo
Id like to eat your shit. You just shit in my mouth and Ill pay you 100 pln

ale to jest proste, kocham ogladac tv w moim pokoju, szczególnie leżąc na kanapie pod kocem z kubkiem gorącej czekolady i kotem leżącym koło mnie

Gość rafaluzoooo
sweety, a może wypowiesz się tak błyskotliwie w moim temacie o scacie? :D

proszę jak płynnie można przejść od problemu z zadaniem domowym biednej Dziewczynki do bdsm-owych klimatów :P a co chciałbyś wiedziec? :D:D:D

Gość rafaluzoooo
czy zechciałabyś mi towarzyszyć w prawdziwym romantycznym domowo-kinowym seansie... Tylko nas dwoje, kino domowe i laptop... a na jego twardym dysku ponad 100 gigabajtów najlepszego scatu z sieci (częściowo w jakości hd) i wszystko to za free :D:D:D

Gość rafaluzoooo
rozumiem, że moja propozycja nie spotkałaby się z Twoją akceptacją :D

Gość rafaluzoooo
nawet w jakości full hd i na 50-calowym tv????? Łamiesz mi serce...

inne tematy femdom może i nie są mi obce ale ten omijam, nie interesuje mnie ani nie podnieca :)

Gość rafaluzoooo
to co to za femdom bez scata. Nie ważne co się dzieje w polityce, ale scat musi być. Scat to podstawa. Już choćby z powodu samej nazwy - niby obco brzmiącej a jednocześnie tak swojskiej....:O

Gość rafaluzoooo
face sitting - ale się rozmarzyłem :) co do reszty to nie wiem co to jest, jakieś łamanie/deptanie, chyba jeszcze gorsze skrzywienie od scate:P

Gość rafaluzoooo
jeśli kogoś podnieca gówno to skrzywienie jest określeniem delikatnym. A tamte Twoje wynalazki, choć wydają się bardziej lajtowe też trudna wpisać w kanon "normalnych" zachowań seksualnych.

dyrektore - delikatnie rzecz ujmując mylisz się ;) rafaluzoooo - nie powiedziałam, że są normalne ale do skrzywień im zdecydowanie daleko

skoro taki podział proponujesz to ja wybieram normalne skrzywienia ;) wyjątkową? całkiem normalnie ;) hehehe

staram się jak mogę ;) jak tam tłumaczenie? za chwilę oddalam się w kraine snów i jestem ciekawa...

Gość a czym sie ten
Odpowiedzialam ci w tym drugim temacie, ktory zalozylas... Where do you do it, and who do you do it with? Pierwsze pytanie dot. ulubionego hobby, na ktore odpowiedzialas, ze to ogladanie telewizji. Teraz pytanie drugie: gdzie to robisz i z kim? I watch tv at home in (the living room, my room - wybierz) and... opcje: ogladam sama - I usually watch it by myself. z rodzina - I watch it with my family.

całkiem oddalasz się od tematu ;) ale zajrzę tu jutro może znajdę już właściwe ;) dobranoc

Gość Ewa iolkjl,m
"I love watching tv in my room, especially lying on the couch under a blanket with a cup of hot chocolate and a cat lying next to me" rozumiem, ze ten kot to jakiś przypadkowy? ot, przyplątał się? albo nie ważnie jaki, byle by był kot? :D:D:D