Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina00

Łączmy się! Annuszka!

Polecane posty

Ale bym sobie zjadła takiego rożka jak dają u nas w szkole, ale się nie łamię. Wgapiam się w tapetę...

ja bym zjadła bułkę z kruszonką co Zuza zajadła dzisiaj dwie. ehhh. to przykre. chciałabym mieć dobrą przemianę materii. ale cóż marzenia... btw. chyba wiem dlaczego mi wydęło brzuch: 1. dwa pączki 2. ser + kabanosy + ogórki 3. kanapka (a właściwie 1,5)

No to ja od rana kanapka z almette, pączek i "ryba z pieca" frosty:D Koksik dobry jest i tyle se może wpierdzielać

Szukam przepisu na smaczne krewetki, ale żeby miało sens z naszą dietą. Dupa, ale grubasy mają przej**** :/

Cala rodzina mi się teraz zleciała na górę i musiałam posprzątać. Michał najwidoczniej mnie unika. Pamiętaj, że zrobię dla cb jutro kanapki. 2x składane, orkisz z podwójnym serem?

Jak zeszłam na dół po coś do picia to na blacie stał makaron zapiekany z serem i szynką, ale stawiłam mu czoła. Jutro liczę na pochwałę :D Dobranocniczki :*

dziś pierwszy prawdziwy dzień naszej diety. dopiero teraz zaczęłam zwracać uwagę na to jak ludzie wokół mnie dużo jedzą. ciężko jest nie uledz pokusie gdy w sklepiku widzi się świeże pączki, rożki itp. ale się trzymam. jak na razie kanapeczki od Mary zjedzone. przygotowuję sobie obiad - łosoś i pomidory.

na kilka minut przed godziną zero (18.00) stwierdziłam, że jestem głodna. no i co teraz począć? otwieram lodówkę a w niej: ser żółty, kabanosy, szynki, kiełbasy, smalec itp. otwieram szufladę w lodówce a tam mimi sinicersy no i jabłka, których nie lubię. no ale co poradzić. wzięłam jabłko no i zaczynam je obierać (co z tego, że po obraniu została może połowa). co głód robi z człowiekiem, zaczynam jeść owoce to tego te, których nie lubię.

Ze mną też nie jest najlepiej. Dziś po szkole byłam zmuszona zjeść pierś z indyka (chude to i sycące), poza tym tylko to było w sklepie na gotowcach. Trochę nie mam co jeść na obiad przed angielskim. Musimy nad czymś pomyśleć. Nie jestem głodna, coraz lepiej się czuję:) Co do owocków to jutro jako urozmaicenie mogę wziąć do szkoły winogronka do kanapek (mało oczywiście, bo mają dużo cukru!):D

A! I jeszcze pamiętaj, że biorę dla nas jutro kanapeczki i wodę. Może być ta co dziś, czy masz jakieś wymagania? No i nie ma już chyba żółtego sera...

kolejny dzień odmawiana sobie słodyczy... dziś zjedzone: 4 tosty z białym serem i pomidorem, kasze mannę (słodka chwila) no i pełnoziarnisty makaron z pesto i pomidorami a no i 1,5 jabłka ;D

Ja tam się nie ważę, zrobię to dopiero na koniec. Ja tam nie czuję, żebym schudła, więc masz lepszą przemianę materii. Zjadłam dziś: miseczkę płatków, kanapkę z almette i spaghetti w sosie pomidorowym. No i jabłko :D Lecę spać, bo padam. Dobranoc, chudnij dalej :*