Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam 00000000000

Wiem,że się nie przyznacie,ale

Polecane posty

Gość pytam 00000000000

Wiem,że się nie przyznacie pod czarnym nickiem,ale może na pomarańczowo Czy ktoś z was ma Hiv chciała bym zadać kilka pytań bardzo prosze dziekuje

przyznam ze nie mam. a czy uwazasz, ze pewna wiedze na ten temat moze miec tylko osoba ktora ma HIV? czy niezarazony nie moze czegos wiedziec? nie mowie ze wiem, bo pewnie nie wiem, ale pytaj od razu

Gość pytam 00000000000
chodzi o objawy naczytałam się i zaczęłam sobie wkręcać boję się zrobić test nie wiem czy dam radę miałam ryzykowną sytuację a teraz mam powiększone węzły bolą mnie mięśnie często czuję ,że mam gorączkę od ryzykownej sytuacji mineło 3 miesiące boję się :(

nie boj tylko idz zrob test, jak poczytalas to chyba masz swiadomosc, ze im szybciej wdrozysz leczenie, tym lepiej dla ciebie.

Gość ja nie gawarit po rusku
To lepiej zrób test. Im wcześniej się dowiesz tym lepiej, jeśli to naprawdę jestes zarażona. Co Ci da zamartwianie się i zastanawianie się?

Gość odpowiadam 0000000
W jakiej ryzykownej sytuacji byłaś? To dosyc istotne.

Gość Scyzorro H
Ja mam HPV ale to nie HIV chociaż też nie jest łatwo :-(

oczywiscie o ile jestes chora... ponadto jesli masz takie objawy, to odwiedz ogolnego i zrob sobie chocby podstawowa morfologie, bo niekoniecznie wirusem HIV mozna sie zarazic, ale innymi syfami tez. bac to sie zacznij jak sie okaze ze jestes chora na cos, co nie wiedza jak leczyc, a to wiadomo co robic, wiec nie masz czego sie bac. no owszem, chujowo miec wirusa HIV, ale da sie z tym pare lat zyc.

Nie mam, ale dużo czytam. Może wejdź na forum ludzi zakażonych? Są takie fora. ;) I nie bój się... Teraz ludzie ci żyją normalnie, oczywiście z pomocą leków. Mogą przeżyć nawet zdrowych, tylko muszą być bardziej ostrożni. Tu masz forum: http://www.free4web.pl/3/?55537 A tu portal: http://zplusami.pl/ Trzymam kciuki za negatywny wynik, ale zbadaj się, bo jeżeli jesteś "plusem" to poważnie sobie szkodzisz zwlekając z wizytą.

Gość pytam 00000000000
Poznała chłopaka na necie pisaliśmy około pół roku zaczeliśmy się spotykać po 3 miesiącach przespaliśmy się bez gumki i on wyjechał za granice po jego wyjeżdzie dowiedziłam się ,ze zaliczał panienki jak popadnie sam mi się potem przyznał ,że dużo ich było bałam się go spytać czy się badał teraz ja jestem w stresie kurwa jaka jestem glupia

Gość co za daremna baba
glupia jestes to fakt

Gość pytam 00000000000
wiem,że powinnam pomyśleć o gumce ,ale w tamtej chwili nie myślałam o tym byłam zabezpieczona przed ciąza brałam tabletki,ale gumka no właśnie już po mnie nie dam rady