Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann__

CHŁOPAKI!

Polecane posty

Gość ann__

czy ktorys z was chcialby poznac 20 letnia dziewice??

Gość jhgjhggjgjhgjhg
2 dyszki ? To jest pikuśw ja znam 25-letnia :d

Gość 25 latekkk
ja :) Ładna jesteś i skąd ?

Gość 25 latekkk
dlatego pewnie niezbyt ladna i pulchna :/

Gość ann__
i dobrze ;p niech trzyma to co cenne dla takiego ktory bedzie wart :) ja raczej nie zamierzam sie puszczac z pierwszym lepszym;p

Gość 25 latekkk
ale napisz czy masz powodzenie ? jestes ladna ? szczerze przeciez nikt nie sprawdzi czy mowisz prawde.

Gość ann__
wiesz niektorzy wola pulchne niektorzy chude ... wszystko zalezy od gustu ja od wielu slyszalam ze jestem ladna;p ale zdazyli sie tez tacy ktorym sie nie podobam,a najczesciej to tym ktorzy wlasnie mnie imteresuja...

Gość Scyzorro H
ja chciałbym poznać dziewicę ale chyba nie da rady :-(

Gość polykaczka jak ich malo
a czy lykasz sperme lub pelne gumy plemnikow to takie super

Gość jhgjhggjgjhgjhg
Brawa dla Cibie dziewczyno , takiej dziewczyny jak Ty , to ze swieca szukac , poniewaz w kolo same szmatki...

Gość ann__
myslisz ze w twoim otoczeniu nie ma juz dziewic? ;o napewno jest i to nie jedna, tylko nadeszly takie czasy, ze dziewczyny sie tego wstydza i ida do lozka z pierwszym lepszym zeby tylko miec to juz za soba... nie rozumiem tego postepowania

Gość 25 latekkk
ann dobrze robisz nie szmac się :) Ja sam jestem prawiczkiem mimo tego, że już nie jedna chciala to ze mna zrobić ...

Gość ann__
ja nie napisalam na tym forum po to, zebyscie mnie oceniali.Tylko chcialam sie przekonac, czy tak naprawde wolelibyscie dziewice ,bo z tego co widac to latacie wlasnie za pustymi laskami ktore daja kazdemu...

Gość jhgjhggjgjhgjhg
A jak uwazasz ? Bo moim zdaniem zdecydowanie lepiej miec dziewice , niz jakas szmatke ktora jest przechodzona na maxa , a miedzy nogami to ma nie powiem co....

Gość ann__
nawet jesli "robilam palki" to co za roznica? dziewica i tak jestem

szmatke mam do podlogi,innych nie znam bo ja nikogo nie znam,jesli chodzi o dziewictwo to nie jest ono jakas najwieksza chluba na tej planecie ale tez nie ujmujaca cecha porostu nia jestes rozumiem moze nie masz z kim:-) a tak na powaznie to czasem warto poczekac ale ze stalym partnerem to jednak dopelnia i to jak umila czasem nasza szara egzystencje pije tera wino wiec wznasze TOAST za wszystkie 20l-letnie dziwice

Gość ann__
a i najbardziej wkurzajaca sugestia jaka slyszalam od mojej kolezanki ktora puszcza sie na lewo i prawo byla "wiesz ty sie juz starzejesz,a dalej jestes dziewica" to mnie rozbroilo...

Gość ann__
dziekuje w imieniu wszystkich 20letnich dziewic za toast! i jesli by mi zalezalo na stracie dziewictwa to kandydat znalazlby sie i to nie jeden ;p

Gość samirka1222
na forum kazdy moze pisac co chce ja moge apisac ze jestem krolowa a ty widze uwielbiasz slowo szmata wiec moze ty nia jestes tylko karmis nas tutaj glognymi tekstami jaka ty czysta to po co wlazlas na to kurewskie forum z pozdrowieniami krolowa zamieszania a jak wolisz to dziewica a co mi tam w koncu jestesny aninimowi i miozemy pisac o sobie rozne niestworzone historie a tak poza tym mam nadzieje ze kiedys postawia ci pomnik zasluzonych

Gość ann__
spokojnie :) czekam na porzadnego chlopaka,a nie typa ktoremu bedzie chodzilo tylko o zaliczenie ;p nie wiem czy sie kiedys na takiego doczekam bo takich to tez jest malo...

Gość ann__
przepraszam ale ani razu nie urzylam slowa "szmata" wiec najpierw przeczytaj wszystko uwaznie a potem sie wypowiadaj :) pozdrawiam

ann__ a czym sie rozni 20 letnia dziewica, od 20 letniej nie dziewicy ?:D Inaczej oddycha, inaczej je, czy moze jakas inna magia jest, o ktorej mi nie wiadomo, poza jedyna wiadoma roznica ?:D