Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddaaaa

Przeziębiony pęcherz, pomocy! - do kobitek

Polecane posty

Gość dddaaaa

Jakie macie sposoby na przeziebiony pęcherz.. Zaczyna strasznie mi dokuczać, a nic pod ręką nie mam - żadnych lekarstw. Macie jakies sposoby?

Gość vasanna
Pij dużo zakwaszonej wody, podmywaj się chłodną wodą,( nie przegrzewaj się oddolnie) i lactacidem. Jak nie masz lactacidu, to zakwaś wodę do podmywania chociażby octem. Jak masz żurawiny, to jedz, a jak nie masz, to dawaj dużo cytryny do picia.,

Gość bzzzzbzzzzzzzzzzzzzzzz
napar z korzenia pietruszki poza tym wiadomo, ze trzeba udac sie np po furagin- mnie zawsze pomaga niemal od razu

Gość senna***
duzo herbaty z cytryną i urogran ziołowy kup to pomaga a jak nie pomoze lekarz sie kłania i musisz unikac seksu bo to się przenosi :(

Gość możesz dużo
akurat pęcharz sam tak łatwo nie przechodzi furagin pewnie będzie epotrzebny

Gość tez mialam ten problem 2 razy
pedz czym predzej do lekarza furagin naprawde szybko pomaga, reszta do bani trzeba długo czekac na efekty....powiedz ze Cie boli i sie wepchaj do kolejki :D

Gość paprota
Jesli infekcja dopiero sie zaczyna, to domowe sposoby moga pomoc. Duzo witaminy C, bo zakwasza mocz i bakterie sie nie moga tak latwo rozwijac, preparaty z zurawina, bo uniemozliwiaja rozwoj bakteriom coli (czesta przyczyna zapalenia pecherza), pic duzo wody, zeby przepukiwac drogi moczowe i cieply termofor na brzuch. Jesli po paru dniach dalej nie przechodzi, to trzeba isc do lekarza.

Gość zawracanie głowy
tylko furagin i konieczna wizyta u lekarza