Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksa00

Powiedzial ze nie jestem ostra w lozku ! :(

Polecane posty

Gość beksa00

zAbil mnie, normalnie zabil mnie :( JEstem z moim chlopakiem od roku, wiadomo uprawiamy sex do tej pory myslalam ze wszystko jest ok az zapytalam mu sie czy woli zle czy grzeczne dziewczyny w lozku ... a on mi odpowiedzial ze zle Zapytalam wiec go ktora ja jestem a on do mnie ze dobrą, caly czas myslalam ze jestem ta zlą bo chcialam bardzo zeby nia byc... a teraz rycze jak glupia bo to dla mnie wazne i wybaczcie za ta skladnie ale musialam sie wyzalic.. Robilam wszystko zeby byc lepsza .. Polykalam jego nasienie, przeważnie bylam na nim (chodzi o pozycje) , chcialam zeby dawal mi klapsy na tylek i rozne takie ostre rzeczy...ale to on nigdy nie pozwala mi na takie rzeczy.. to on nigdy nie kaze mi "trzepac" bo twierdzi ze sam tego nie robi i ze tego nie lubi tak samo nigdy nie chce robić mi minetki ..tyle sie staralam..zawsze chcialam byc dobra... a on wszystko teraz zniszczyl.. teraz tymbardziej czuje sie zakompleksiona i jak jakies gowno ! co mam robic :((

Gość beksa00
teraz wielce mi pisze smsy ze lubi to jaka jestem a przedtem " jestes dobra ale wole te zle" zebym teraz mu wygarnela te wszystkie rzeczy co ja o nim mysle ! ale tego nigdy nie zrobilam bo go kocham :( I kocham to jakim jest :(

Gość ale a
pfff to niech spierdala będzie tak: żonke chce miec dobrą żeby sie nie puszczała a sam sie bedzie puszczał ze złą lafiryndą :D

Gość koyanish
Bekso,kochana może nie staraj się ,az tak bardzo.Daj mu szansę powalczyć.Poza tym jest taka mozliwośc,że sobie żazartował.Ale nauczka mu się należy.

nie pasujecie do siebie pod względem seksualnym a to trudno zmienić bo on ma pewne stereotypy z których jak sądzę z twojego opisu nie zrezygnuje. Poszukaj sobie innego bo naprawdę jesteś wspaniałą partnerką dla większości

Gość NIeDoZatrzymania
byc ostra suczka dla faceta nie oznacza ze chce ja zeszmacic !! dla nich kobieta powinna byc w lozku dziwka i nie widza w tym nic zlego za to je wlasnie kochaja. tak jak jeden forumowicz tutaj odpisal: mezczyzn podnieca jak kobieta nie ma zachamowan lubi w kazda dziurke byc posuwana, gdy bierze do ust tak mocno ze az sie dlawi,gdy wtedyleca jej lzy z tego ze tak gleboko bo to naturalny odruch.rozmazany makijaz to dla faceta podniecajacy widok!! podniecaja ich tez krotkie wulgarne slowa,polecenia. ale drogie kobiety czy i nas to nie podnieca?uwielbiam kiedy moj facet mowi do mnie krotkie slowa lub wyznania np:tak jecz,tak lubie" scenariusz na ostry sex ?? przebierz sie za pielegniarke gwaltownie rzuc go na lozku nic do niego nie mow tylko zepnij mu rece rozloz mu nogi to ich tez podnieca. kup wczesniej np hiszpanska muche afrodyzjak i kaz mu ja wypic jakby byl twoim pacjentem i mial wypic lekarstwo.wersja hard,wez strzykawke i zapytaj "boisz sie zastrzykow?nie boj sie nie bedzie bolalo i podejdz do niego i zachowuj sie jakbys za chwile miala go ukluc .ale odwlekaj ta chwile bo pamietaj strach wywoluje podniecenie!!!!!! :) im dluzej bedzie czekal na to az go uklujesz tym bardziej bedzie podniecony:) to samo mozesz zrobic z nozem,przeciez jestes pielegniarka-wolno ci:) nikt nie mowi ze na prawde masz to zrobic ale podnieci go juz sam widok tego ze bierzesz noz:) mozesz powiedziec " bozeeeeeee nawet nie wiesz jak mam ochote cie naciac,nie powstrzyma sie"on bedzie cie prosil zebys tego nie robila a ty poweidz"zamknij sie !!" bedzie mega podniecony;)

Gość NIeDoZatrzymania
byc ostra suczka dla faceta nie oznacza ze chce ja zeszmacic !! dla nich kobieta powinna byc w lozku dziwka i nie widza w tym nic zlego za to je wlasnie kochaja. tak jak jeden forumowicz tutaj odpisal: mezczyzn podnieca jak kobieta nie ma zachamowan lubi w kazda dziurke byc posuwana, gdy bierze do ust tak mocno ze az sie dlawi,gdy wtedyleca jej lzy z tego ze tak gleboko bo to naturalny odruch.rozmazany makijaz to dla faceta podniecajacy widok!! podniecaja ich tez krotkie wulgarne slowa,polecenia. ale drogie kobiety czy i nas to nie podnieca?uwielbiam kiedy moj facet mowi do mnie krotkie slowa lub wyznania np:tak jecz,tak lubie" scenariusz na ostry sex ?? przebierz sie za pielegniarke gwaltownie rzuc go na lozku nic do niego nie mow tylko zepnij mu rece rozloz mu nogi to ich tez podnieca. kup wczesniej np hiszpanska muche afrodyzjak i kaz mu ja wypic jakby byl twoim pacjentem i mial wypic lekarstwo.wersja hard,wez strzykawke i zapytaj "boisz sie zastrzykow?nie boj sie nie bedzie bolalo i podejdz do niego i zachowuj sie jakbys za chwile miala go ukluc .ale odwlekaj ta chwile bo pamietaj strach wywoluje podniecenie!!!!!! :) im dluzej bedzie czekal na to az go uklujesz tym bardziej bedzie podniecony:) to samo mozesz zrobic z nozem,przeciez jestes pielegniarka-wolno ci:) nikt nie mowi ze na prawde masz to zrobic ale podnieci go juz sam widok tego ze bierzesz noz:) mozesz powiedziec " bozeeeeeee nawet nie wiesz jak mam ochote cie naciac,nie powstrzyma sie"on bedzie cie prosil zebys tego nie robila a ty poweidz"zamknij sie !!" bedzie mega podniecony;)

Gość ale żenua
.

Gość powiedziec facetowi ze masz
ochote go pociac? o ja pierdole :o ladnie cie pojebalo, nie rozumiem jak ciecie mogloby byc podniecajace, gdyby facet mi tak zrobil to wzielabym go za psychola i raczej by mnie to nie podniecilo. fajny pomysl z pielegniarka i rzuceniem na lozko, ale ciecie to przesada :o:o

Gość NIeDoZatrzymania
napisalam ze jest to wersja hard bo kazdego podnieca co innego a poza tym nikt nie kaze ci tego zrobic naprawde!;) nie robilas tak jeszcze nie wiesz jak facet zareaguje ja robilam tak ze swoim byl mega podniecony .rozmawialm na ten temat z kolegami i powiedzieli ze by ich to podniecilo mega:)

Gość jeszcze bardziej by ich
podniecił strapon przystawiony do anusa

Gość NIeDoZatrzymania
zasmiecasz tylko to forum jak nie masz nic ciekawego na ten temat do napisania to po co tu wchodzisz??

Gość znafca_xxx
olej leszcza