Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaewa

tulipan

Polecane posty

Gość zranionaewa

wiecie co powiedział mi dziś mój facet-że juz mnie nie kocha bo nie ma za co, podły. Prawie 5 lat razem i niemal wszystko robię dla niego i z myślą o nim. A on nie liczy się ze slowami byleby jak najbardziej zranić, nie wiem co z tym zrobic...

Gość zranionaewa
czizas zostaw takie uwagi dla siebie , jak ci cos nie pasuje to nie czytaj i nie wypowiadaj się,

Gość Gojduś.
to mnie pokochaj będe nosił cie na rękach bedziesz moim całym swiatem no i dam ci niebianską rozkosz co ty na to zranionaewa?

Gość zranionaewa
a co ty masz w głowie madralo, mówiłam ci nikt cie nie prosi to sie nie odzywaj,

Gość Gojduś.
zranionaewa bede ci całował i lizał twoja piękna cipunie nie chcesz tego?

Gość Ewa - zraniona
jesli to nie prowokacja, to 1. pogodz sie z tym 2. skup na sobie bardziej niz na portkach 3. przyjmij do wiadomosci, ze wiekszosc cos takiego w zyciu przeszla, w ten sposob czegos sie uczysz o zyciu - a teraz najwazniejsze 4. uznaj ze to byl blad i ze trzeba sie z niego czegos nauczyc a na koniec - to nie jest latwe, alewykonalne

Autorko a co Ty masz w głowie? Facet Cie nie kocha o czym Cie poinformowal a Ty sie pytasz co robic? Nic. Pogodzic się z tym faktem i odejś. A na przyszłośc nie trzymac innym prosto palca w tyłku bo jak widzisz do niczego to nie prowadzi. Chociaz Twoje pytanie wskazuje na to, że nadal chcesz byc z gościem który Cie nie kocha :-D

Gość zranionaewa
to żadna prowokacja ludzie... bo choć jestem na niego bardzo zła o to, nie wiem jak się zachować bo tak kocham go i szczerze to myslę, że on ,mnie też. Powiedzial to zeby mi przykrość sprawic, bo się posprzeczaliśmy. On czasem nie zastanowi się co mówi. Wkurza mnie swoim guwniarskim zachowaniem.Nie można mu na nic uwagi zwrócić