Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irminaaa

śluz w 26 tyg ciązy

Polecane posty

Gość irminaaa

witajcie dziewczyny otóż moje pytanie jest następujące. Jestem w 26 tyg ciąży ( dokładnie będzie jutro ) przez całą ciążę jak narazie miałam biały śluz wczoraj poszłam na wizytę prywatnie do innego ginekologa niż mój prowadzący i powiedział że mam jakieś zapalenie. Dał mi tabletki dopochwowe clotrimazolum ( czy coś takiego) i dzisiaj zauważyłam że śluz jest żółtawy. Nie wiem czy dalej przyjmować te tabletki. Jak to w końcu jest z tym śluzem w ciąży? Moj lekarz prowadzący mówił mi też o lekkim zapaleniu ale kazał brać przez 4 dni 3 razy dziennie UROSEPT. z góry dziękuję za odpowiedź.

urosept jest na drogi moczowe a nie rodne.... wydzielina to zapewne rozpuszczone clotrimazolum wiec nie martw sie bo to normalne ze to wylatue

z zapaleniem w ciąży trzeba walczyć jak tylko się da bo może skończyć się pęknięciem pęcherza płodowego (ja pomimo tego że byłam 3 miesiące na antybiotykach na zakażenie to miałam pęknięcie pęcherza w 31tc) i z tego co pamiętam jak zaczęłam brać globulki dopochwowe to tez mi się śluz zmienił na taki żółtawy ale to ten rano głównie i jak mówiłam o tym lekarzom (3 miesiące po patologiach ciąży się włóczyłam) to powiedzieli że to normalne bo raz leki działają a dwa wydalane są ich resztki które się nie wchłonęły :)

Gość irminaaa
mami82 no właśnie ten śluz rano był żółtawy teraz znowu jest normalny ... czyli mam się niczym nie przejmować tak? to moja pierwsza ciąża i wiecie jak to jest wszystkim się przejmuję żeby synek zdrowy się urodził