Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoń w rozmiarze XL

Musze schudnąć chociaż 7 kg

Polecane posty

Gość słoń w rozmiarze XL

Witam, mam 21 lat, małą córeczkę przed ciążą ważyłam ok 65 kg, pod koniec 80 po ciąży udało mi się zrzucic tylko 8 kg, teraz ważę 72 kg i mam 160 wzrostu strasznie brzuch mi wystaje, spodnie tylko z wysokim stanem bo w innych wyglĄdam jak pasztet bluzki luźne,,,, nie bylam 2 lata na basenie bo mi wstyd odchudzam sie 3 dzien, licze na jakis rezultat do7 listopada bo tego dnia ide na wesele nie licze kalorii, po prostu jem bardzo malo zadnych cukrow itp przedwczoraj 2 male parowki, dwie ciemne kromki z maslem i to wszystko plus 3 kawy wczoraj rano kromka z pomidorem, wieczorem przed 18 dwie grzanki z pasta z tunczyka dzisiaj dwa male golabki, juz planuje nic nie jesc poza jablkiem pije dzien wdzien 2,3 kawy bez cukru czuje sie lżej, pewnie mi sie wydaje ale taksie czuje uda mi sie schudnac do 7 listopada nawet maz mi powiedzial ze mam masakryczny brzuch i zgrublam ehhh

Gość słoń w rozmiarze XL
chciALABYM do siodmego chociaz z 3 kg schudnac

Gość Do 7 go listopada
został tydzień z hakiem, nie schudniesz nawet 2 kg Jesli nawet to i tak nie bedzie widać chleb, gołabki z ryżem, grzanki... Dziewczyno to węgle, a węgle to cukry... Jestem przeciwna Ducanowi ale tiu jedynie 5 dni na białku i to jeszcze bardzo niskokalorycznie moga coś pomóc, na Twojej diecie, nie ruszysz z miejsca

Gość Do 7 go listopada
teraz jeszcze patrzę, że jesz masło i parówki :o Masakra...

Gość rtertetetretre
zwariowałas? przedwczoraj 2 male parowki, dwie ciemne kromki z maslem i to wczoraj rano kromka z pomidorem, wieczorem przed 18 dwie grzanki z pasta z tunczyka dzisiaj dwa male golabki, juz planuje nic nie jesc poza jablkiem parówki? masło? dwa gołabki? tunczyk? jesz bardzo tłuste rzeczy. na 100% ci sie nie uda.