Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FM i inne MLM

TOPIC o FM Group i innych MLM

Polecane posty

Gość FM i inne MLM

witam. chcialem sie od was dowiedziec co sadzicie o tej firmie i innych tego typu. jakie macie doswiadczenie i co wiecie o tych firmach i czy opłacała wam sie wspolpraca. a jesli nie to dlaczego ?? prosze o powazne komentarze.

Gość mnemonic
witam. ja wspolpracuje z firma fm group od jakiegos czasu. powiem ci ze jest calkiem niezle. ja raczej nastawiony jestem na budowanie grupy konsumentow bo ceny katalogowe sa jedna troszke wysokie i nie kazdy chce kupowac dlatego ja kupuje dla siebie po nizszych cenach i polecam te produkty innym. kupuje glownie srodki czystosci bo perfumy sa sredniej jakosci. jedne sa lepsze a drugie gorsze a inne to juz totalny syf. moja dziewczyna kupuje kosmetyki do pielegnacji ciala i make-up. traktuje to jakos prace dodatkowa. najwazniejsza jest budowa grupy i nie kazdy przecierz musi sprzdawac. ja np nei lubie sprzedawac. wiec kupuje dla siebie i buduje grupe konsumentow czyli ludzi ktorzy tez beda chcieli kupowac dla siebe. w tej chwili mam kilkaset osob w grupie a zarobki ksztaltuja sie na poziomie 1200 zl miesiecznie. jesli chodzi ogolnie o MLM to jest bardzo ciekawy sposob na zarabianie pieniedzy ale na poczatku trzeba sie go nauczyc i unikac oszustow i naciagaczy ktorych nie brakuje. to sa ludzie ktorzy chcha naszym kosztem zarobic szybko jak najwiecej a po jakims czasie my zostajemy na lodzie. w MLM liczy sie wspolpraca i pomoc w grupie. w internecie mozesz wiele znalesc na ten temat ale z dosiwadczenia wiem ze 50 % informacji na temat MLM to sa kłamstwa pisane przez konkurencje lub glupich ludzi ktorzy lubia szerzyc dezinformacje. korzystaj tylke ze sprawdzonych i profesjonalnych zrodeł. pozdrawiam

Ja jestem dystrybutorką w Fm group i wydaje mi się, że jest ok. Chodzę do dwóch szkół jednocześnie(LO i PSM) więc nie mam zbyt wiele wolnego czasu, a wiadomo, że pieniądze potrzebne są każdemu. Mogę więcej napisać w mejlu. Mój adres "madchen_ak@o2.pl".