Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhgkjfgkf

czy za 150 Ł tygodniowo wynajmne jakies mieszkanie w londynie?

Polecane posty

Gość taaaa ....
z kartonu :P

zalezy w jakiej czesci Londynu, ktora strefa, ile pokoi, i rozumiem ze bez rachunkow, u mnie w bloku, 5 strefa, widzialam ostatnio ogloszenie na szybie, wynajem 2 bed za 600f, takze cuda sie zdarzaja;]

Gość chyba jedynie wschodni Londyn
:D Ale tam mieszkaja tylko desperaci :P

Gość jurbiota
Wschodni Londyn to syf! Nie oszukujmy sie :D

dodam tylko ze kolezanka wynajmuje dom..2 bed, za 625, fakt jest to zachodni Croydon i dzielnica do ciekawych nie nalezy, ale da sie, sama wynajmujac kiedys mieszkanie w south croydon placilam 600 za 2 bed maisonette z ogrodkiem;) ale to zupelnie inna bajka;]

Gość Blue roseyy
Eeee tam...zależy co masz na myśli wschodni Londyn...mi się podoba, i nie zaminialbym go na "polskie Królestwo " zachodni Londyn np ealing:p a najlepiej jest na przedmieściach...no ale tez nietanio

No wlasnie, zalezy o "ktorym" wschodnim Londynie sie mowi ;) w mojej niesyfowskiej wschodnio-londynskiej dzielnicy niestety samo studio flat kosztuje "tylko" okolo 750-800F miesiecznie. Ale zgadzam sie, sa i takie dzielnice, mniej spokojne i czyste, gdzie da sie wynajac za te 600. Zalezy od wymagan ;)

Ah no to super, gratuluje! Nie bardzo mi sie tam podoba, szczegolnie jak sie idzie pod gore w strone St Kathrine's Docks, bo tam taka 'bida' ze szok.

Shoreditch az tak blisko St Katherine's Docks nie jest ;) a ja bardziej pod Hoxton podchodze. Fajnie i bardzo arty jest a ja takie klimaty lubie :)

Gość Londyn
Powiem tak, za 150 tygodniowo to moze Ci sie uda mini kawalerke juz w 3 strefie wiem, bo widzialam ogloszenia, ale bedzie to pokoj z kuchnia, a w zasadzie czyms co przypomina kuchnie, i do tego mini lazienka. Czyli cos a'la kawalerka, studio flat. Jak chcesz kuchnie osobno, to juz cos ok 200 za tydzien.