Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ling edith

Jak to bardzo boli :(

Polecane posty

Hej. Piszę tu bo nie mam już komu się wyżalić :( otóż parę dni temu facet z którym mieszkałam zdradził mnie. Była impreza u mnie z domu, mój był juz nawalony i połozył się, obok niego połozył sie jego kumel, obok kumpla ja a obok mojego faceta taka laska. W pewnym momęcie ta laska nakryła siebie i jego kołdrą. dodam że była to laska tego kumpla który z nami na tym łóżku leżał (był pijany i spał). Ja w półletargu nagle zorientowałam się ze coś dziwnie sie wiercą na tym łóżku (mój facet i ta laska), podniosłam głowe i widze ze ewidentnie ma ręke na jej tyłku, i wogóle obścickują sie w najlepsze, nie mogłam uwierzyc w to co widze, nagle usłyszłam dźwięk rozpinanego paska i potem rozsuwanego rozporka tej laski bo mój miał dresy. Nie wytrzymałam i podeszłam tam i w tym momencie widziałam jak laska sie szybko odsunęła od niego i w dodatku było słychać ten charakterystyczny dźwięk kiedy sie gumkę od dresów naciągnie i pusci. Czyli jednym słowem wyciągneła mu ręke ze spodni. On ją lizał w najlepsze po cyckach. Był bardzo pijany fakt, ale dla mnie to nie było żadne wytłumaczenie, impreza sie skonczyła, facet dostał w pysk. Na drugi dzien NIKT nic nie pamieta, i kurwa wariatke ze mnie prubują zrobić. Wyrzuciłam faceta z mieszkania. Płakał błagał ze niz nie pamięta ze iebym mu dała szansze, że przeprasza itp. Zadzwoniłam do tego kumpla żeby mu powiedzieć jaką fajną ma laske to mi nie uwierzył debil. Jestem załamana :( kocham go bardzo :(

Gość dwo209
Fuj, facet w dresie na imprezie? :O

Gość rtertetetretre
wurzuciłas dupka z domu i dobrze. teraz widziałas a ile rzeczy nie widziałas? wiem ze cierpisz, ale kretynka bedziesz jelsi pozwolisz mu wrcoci. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem tym bardziej ze było skwasniałe. ani mi sie waz przyjmowac go z nowu. Jejku co za dupek. brak mi słow. jaki debil. ty byłas obok a on z inna? kuźwa chyba bym jaja urwała. a czemu w nocy nie zareagowałas? nie zrobiłas awantury? nie wyrzuciłas w nocy tej laksi? poszłas normalnie spac? i wogole czemu ta laska połozyła sie obok twojego faceta???? nie pozowol mu wrocic!!!!!!!!!!1

Gość rtyufhbytuyt
dziwne Ty sie polozylas obok kumpla a obok Twojego chlopaka ta laska?

Gość szmulllkka
Ten tego... przepraszam za zachowanie małżonki :))) Krajobraz po bitwie ciekawy. Możliwe, że był tak pijany, że wydawało mu się, że ona to Ty. Dres na imprezie - też uważam że obrzydliwe, ale o gustach w tym poście nie dyskutujemy. O guścikach tym bardziej.

Ale zbawni jesteście. Bardzo śmieszne, że dziewczyna cierpi. A Ty zapomnij o nim. Przykro mi ale co to za różnica czy był pijany czy nie. Zdrada to zdrada. Po co sie do takiego stanu doprowadzał, żeby się nie kontrolował i nic nie pamiętać? Wiem, że go kochasz i że bedzie ciężko ale zaufaj, że jak z nim zostaniesz to bedzie jeszcze gorzej.

o jezu to była domówka w dodatku u mnie w mieszkaniu i miał takie spodnie dresowe i bokserkę. zreszta było tylko 5 osób...

z Twojej stopki wywnioskowac mozna ze starasz sie o dziecko. A urzadzasz takie imprezy mocno zakrapiane alkoholem poza tym fajnego tatusia dla dzieciaka wybralas.. ktory pod twoim nosem grzebie innej babce w majtkach.. pozazdroscic patologii...

nie połozyłam sie obok niego bo nie zamierzalam spać, zreszta to bylo tak ze faceci poprostu runeli na to lózko i juz nie dalo sie ich ruszyc. A pozatym miałam do niego bezgraniczne zaufanie, nigdy nie robiłam problemow jak chciał gdzies wyjsc z kumplami, jaks na imprezie tanczył z moimi koleżankami, nigdy nie przetrzepywałam mu telefonu. Poprostu ufałam mu całym sercem... i teraz mam ... :(

dlaczego miałabym nie urzadzac imprez podczas starania o dziecko? W CIĄŻY NIE JESTEM (na szczęscie) choć wtedy mówiłam ze niestety. A jesli chodzi o to dlaczego nie zareagowałam wtedy? wszysyc sie mnie o to pytają ale ja nie wiem. Tak sie trzesłam z nerwow ze nic racjonalnego nie przychodziło mi do głowy. Poczekałam do rana aż wytrzeźwieje.

Gość to okropne
miec faceta ktory upija sie do takiej nieprzytomnosci :-o wspolczuje i radze szukac innego.

Gość rtertetetretre
nie pozwol mu wrocic. teraz widziałas zdrade a ile mogłas nie widziec? nie pozwol mu. ile macie lat?

Gość rtertetetretre
ale w czym pomocie? bo nie wiem? jak wybaczyc? jak wrocic? jak zapomniec? nie wiem co teraz za bardzo chcesz. wyrzuciłas go z domu tak? i co chcesz by wrocil czy chcesz zapomniec??

Gość hejże go
nie tlumacz się im! ty wiesz jak bylo i tyle.. nie wracaj do tego frajera.. niech tworzy trójkąt z tamtymi..

Gość to okropne
matko co wy sie w dom chcecie bawic??? tragedia!

nie wiem w czym macie mi pomóc... cierpie bardzo :( wczoraj siedziałam w tym pustym domu i nie wiedziałam co z sobą zrobić :( tak go kocham ze tego sobie wyobraxic nie mozna :(

Gość koyanish
niestety spożywanie substancji psychoaktywnych(czytaj alkohol)miewa takie skutki.Cholernie trudna sytuacja.Nie wiadomo co lepsze,czy wybaczyć i ewentualnie zaryzykować ,że się powtórzy ,czy nie wybaczyć i stracić ten związek.Ja bym nie wiedziała.Daj sobie czas,zdecyduj jak trochę sie uspokoisz.

Gość za grosz zrozumienia
najlepiej zrób sobie z nim przynajmniej dwójkę dzieci....martwić się będziesz potem a może się przyzwyczaisz ?!

Wykop go i nie wybaczaj. Sorry ale teraz bym na Twoim miejscu szalała ze strachu że gdziekolwiek pójdzie i się napierdoli w 3 dupy to będzie z Tobą inną pannę mylił :o A kto wie ile razy wcześniej to miało miejsce :o

Gość uhummmm
a co tu jest do przemyśliwania ty się starasz o dziecko a kloesiowi wystarczy się upić by lecieć na inną ?! gdzie ty masz oczy dziewczyno ? o dziecko to się możńa starać z kimś kogo się dobrze zna i komu się ufa....nie wspominając o drobnym szczególe, że lepiej gdy to ma miejsce po ślubie

Gość uhummmm
co wy macie do tych dresów ? facet pewnie typowy tępy kark i do tego ma laskę "karkówkę"

Dyr Napisałam jasno że w domu jak jestem :P Chyba sobie nie wyobrażasz żeby wc myć w wieczorowej sukni ;) Ale dobra. Przyznam się 😭 Jak mam w nocy albo z rana wyjść z psem to się zdarzy w spodniach od dresu 😭 Nie bij 😭