Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boni_ta

Kup Indeks

Polecane posty

Gość boni_ta

Słyszeliście o akcji Kup Indeks? Strasznie głośno ostatnio zrobiło się na ten temat w mediach. Widziałam fajną reklamę z moim ulubieńcem Pawłem Małaszyńskim :) Bardzo fajna akcja, poświęcilibyście kase na rok nauki dla dziecka?

Gość a ja sie zastanawiam
co sie stalo z Pawłem Małaszynskim, tak nagle zmizerniał, postarzał sie..

Gość boni_ta
Mysle ze Ci co maja kase szczegolnie powinni sie wciagnąć w taką inicjatywę. A z Pawłem coś się stało? Może trochę zmizerniał, jedyne co mi się rzuciło to to że nigdzie nie występuje ostatnio, ale za to bierze udział w akcji na szczytny cel :)

Gość boni_ta
jak ktoś nie wie o co chodzi to jest to akcja charytatywna polegająca na wykupie roku nauki dla dzieciaków z ubogich rodzin. Te dzieciaki mają problemy w szkole i jest możliwość ofiarowania pieniędzy na korepetycje. Napiszcie co myślicie o nazwie projektu Kup Indeks, jest kontrowersyjna wg Was?

wcale nie trzeba mieć dużo pieniędzy by pomagać. Można wpłacać dowolną kwotę, np. wysyłając smsa. Przelewem też można wpłacić nawet najmniejszą sumę pieniędzy. http://www.kupindeks.pl/kup.html a tu można śledzić ile konkretne dziecko zgromadziło datków i kiedy otrzyma swój indeks :) Moim zdaniem bardzo fajna akcja, ja wysłałam już kilka smsów.