Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyzaaa

jakie badani wykonać????

Polecane posty

Gość Zyzaaa

witam o d roku czasu nie moge zajsc w ciąże jakie powinnam wykonac badania?????

Aina, nie marnuj czasu na szukanie nowego gina, bo tehn wczesniej czy pozniej i tak cie skieruje do kliniki, no chyba ze chcesz porobic wiecej badan refundowanych zyzaa, to podstawowe badania jakie musisz wykonac, niestety nie naleza do najtanszych? a czy probowalas testow owulacyjnych? co prawda w moim przypadku sie nie sprawdzaja, ale mam wiele kolezanek, ktory to ulatwilo zajscie w ciaze

Aina, w zasadzie moze masz i racje w klinikach tez ginekolodzy, ja moze sie zrazilam, bo na poczatku mojej "przygody" ze staraniem sie o dzidzie wybralam sie do ginekologa i w pewien sposob moj problem zostal zignorowany, co mnie nie zachecilo, zwlaszcza ze juz ponad piec lat temu zaprzestalam antykoncepcji; lekaz i u mnie podejrzewa wrogosc sluzu, ale badan na to mi nie zlecil, tylko dostalam od razu skierowanie na IUI, ktore mam nadzieje odbedzie sie jeszcze przed swietami, czekam teraz tylko na ostatne usg przed podjeciem leczenia i.... do dziela; a co do naciagania przez kliniki? hmmm.... chwilami jestem przerazona, jak czytam o dziewczynach ktore po 5-10 razy podchodza do iui; mi sie udalo trafic na, jak mi sie wydaje, swietnego specjaliste, ktory mnie przed tym przestrzegl, bo jak mi wyjasnil jesli ma sie udac to sie uda za 1 lub 2 razem, potem szanse bardzo spadaja; takze jesli cie kiedys ktos bedzie do tego namawial, to najpierw poczytaj sporo na ten temat. ja dostalam refundacje na 3 podejscia i wiecej nie mam zamiaru robic, ale wierze ze nie bedzie takiej potrzeby:))