Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka mostowiak

jakie ozdoby na halloween?

Polecane posty

Gość hanka mostowiak

jak wiecie już za 4 dnia halloween a ja przyjęcie robie w sobote mam już dużo dekoracji ale nie macie może jakiś ciekawych pomysłów? z góry dziękuje

Gość Boratka
Polska tu jest. W naszym kraju nie ma takiego święta ani tradycji. A 4 lipca obchodzisz Dzień Niepodległości? Niedługo też Święto Dziękczynienia będzie

Gość hanka mostowiak
wiesz co idź do kaczyńskiego się wypłakać dla mnie polska to dziki kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hanka mostowiak
a mój pseudonim to parodia hanki mostowaik z m jak miłośc:\

Ty głupia cipo! Tu jest Polska i tu się Dziady obchodzi! P.S. Z roku na rok coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Polacy to debile... cholera... czasami mi się wydaje że jestem jakąś reinkarnacją Piłsudskiego...

Gość Boratka
Kaczyński tu nie ma nic do rzeczy. Ja lewicowa jestem w poglądach. A jak się Polska nie podoba to świat duży czeka na Ciebie. Wiesz chociaż co się świętuje w Halloween?

hanka mostowiak wiesz co idź do kaczyńskiego się wypłakać dla mnie polska to dziki kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znasz powiedzenie żyj i pozwól żyć innym? Więc wypierdalaj z Polski jak ci się nie podoba i nie zawracaj dupy.

Gość gelona man
boże jakie przygłupy to że obchadzimy halloween to nie znaczy wcale że ktoś jest idiotą a ten ostatni niedziel niech najpierw przeczyta co to są dziedy to stare beznadiejne i wyczerpane święto

Gość pani od angielskiego
Popieram. Polska to dziki kraj, zachłyśnięty amerykańskością:(. Jako anglista mam cholerny problem- wtłoczyć dzieciom do głów, że takei swięta jak Halloween, czy Walentynki nie są polskie i u nas się ich nie obchodzi; że my mamy swoje piękne tradycje i je kultywujmy, że zbieranie cukierków po domach z przescieradłem na głowie to zwykła żebranina..... I kiedy już prawie osiągam sukces i dzieci wiedzą skąd i dlaczego takie święto jest- wpada nawiedzona mamusia uczennicy z klasy 2, 3, 4 czy innej i zaprasza dzieci na "imprezę helołinową".... Ja pierdziele! Polacy to idioci- w dużej mierze.

Gość Boratka
Nie znaczy, że jest idiotą oczywiście. Ale jakie to święto ma znaczenie dla Ciebie skoro je obchodzisz? Bo to jest święto a nie jakieś tam dajmy na to Walentynki

Gość bez obaw to mija
zależy kto z czego czerpie :D oczywiście najlepszym źródłem jest amerykańska popkultura :D tarczy antyrakietowej to nie, chcą, bo to zło :D ale głupie niby świętowanie, czegoś co już dawno zdechło, jako prawdziwe święto i zamieniło się w festiwal wygłupów, to jak najchętniej przyjmą, bo tacy są nowocześni :D

pani od angielskiego Cóż, widzę że są jeszcze inteligentni ludzie w Polsce. Bardzo mi przyjemnie pisać z tobą w jednym temacie. Co do tego czy większość to idioci... idiotyzm wykazuje IQ w skali Wechslera: 34 - 20, debilizm natomiast 69 50. Ja bym jednak aż tak surowo Polaków nie oceniał... chociaż kto wie... nadzieja jest matką głupich... może to tylko moje nadzieje...

Gość hanka mostowika
wiedze że jakaś mondra osoba się wreszcie odezwała popieram wpis pani od angielskiego

Gość bez obaw to mija
pani od angielskiego to jest bardzo ciekawe zjawisko, że wszelkie wymysły amerykańskiej popkultury i całego przemysłu rozrywkowego, przyjmują się na świecie doskonale, bezkrytycznie kopiowane przez całe narody natomiast żołnierz amerykański, który nawiasem wyzwolił Europę od nazizmu i uchronił jej połowę od komunizmu, to już jest narzędziem amerykańskiego imperializmu :D ludzie to jednak gupie som :classic_cool:

Gość Boratka
Pani od angielskiego mądra jest a nie mondra! Teraz widzę dlaczego to Halloween obchodzisz

Gość kafemacitao
ja sądze że drewniane penisy mogą być

Gość zabawa na halloween
Halloween jest dobrą okazją do fajnej zabawy (nie tylko dzieci) i ozdoby domu. W sumie to nie wyobrażam sobie Halloween bez dyni. To tak jakby w Boże Narodzenie nie mieć choinki. Można fajnie wyciąć dynię na wzór duszka, albo zrobić ozdobną doniczkę z wrzosem. Pomysły na ozdoby wraz ze szczegółowym opisem wykonania znajdują się w tym arcie: http://nowabea.wordpress.com/2012/10/26/halloweenowe-zabawy/

Gość gość
Polacy już przestali logicznie myśleć-zamiast pięknego dni Kupały(wianki puszczane na wodę w czerwcu)zapierdalają z tulipanem w ręce chuchając i przytupując bo zimno jak cholera_a za miesiąc dzień kobiet i powtórka z rozrywki...to samo z tym pogiętym "helołinem"-u nas Wszystkich Świętych to czas zadumy a nie latania w jakichś trupich i wampirzych szmatach-a za półtora miesiąca mamy nasze polskie turonie....czy tylko ja myślę ,że większośc narodu dostała klapek naoczach a ta cała hamerykańskość n mózg się im rzuciła?????