Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska? -Laska!

Od GRUBASKI do LASKI!!!! ---Odchudzanie czas zacząć!!!!!

Polecane posty

Gość lussssiiiaaaaa
🖐️ Dziewczyny, a slyszalyscie o diecie opartej na grupie krwi? Moze ktoras stosowala, zna itd? Wymierzylam sie dzis cala- i wyniki zapisalam w notesie. zobaczymy co bedzie dalej ;)

Hej dziewczynki 🖐️ Mi się imprezka udała. Az puchnę z dumy :D Bo oprócz łyka czerwonego wina na toast nie było żadnych grzeszków. A dziś zamierzam odpalić mój pojazd czyli rower i pojeździć po parku ;) Jest ładna pogoda i trzeba korzystać :) O diecie na grupę krwi niewiele mogę powiedzieć ;) Nie znam żadnej osoby która by ją stosowała.Ale na kafe widziałam topik o tej diecie :) Kiedyś chciałam ją na sobie,ale kiedy zobaczyłam z czego mam zrezygnować i zastąpić czymś co nie trafie to stwierdziłam że to nie dla mnie :D

Gość lussssiiiaaaaa
🖐️ dziewczyny ja poczytałam troszkę o tej diecie i jeśli jest ziarno prawdy w tej filozofii, to średnio odżywiałam się przez cały żywot. Jedynie ostatnimi czasy wykluczyłam pieczywo, a nabiału nie jem od 5 lat odkąd nawiedziła mnie alergia na produkty mleczne. Widzę, że trzeba będzie zastąpić makaron, dzikim ryżem, co w sumie ma sens. Dziś mamy imprezę ;)

czesc dziewczyny! jak wam minal weekend?? ja w sobote bylam na imprezie halloweenowej. troche przesadzilam z alkoholem i w niedziele czulam sie fatalnie... ale dzisiaj jestem juz zawrta i gotowa do cwiczen:D przypominam wam dziewczynki o wazeniu:D ja schudlam juz 1 kg :D o diecie z grupa krwi kiedys slyszalam. ale jak przeczytalam czego nie moge jesc to nawet nie zacelam jej stosowac. dziewczyny tak naprawde to zeby schudnac trzeba zaczac sie ruszac... cwiczyc... cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc... na efekty nie trzeba bedzie dlugo czekac :D wiem to po sobie:D