Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana..;((((((((

rozstałam się z chłopakiem przez jego rodziców

Polecane posty

Gość załamana..;((((((((

Proszę o radę, spotykałam się z chłopakiem przez dłuższy raz, otóż po jakimś czasie dowiedziałam się, że nie spodobałam się jego rodzicom, mimo tego, ze studiuję dosc dobry kierunek studiów, dokształcam się, sądzę że jestem symptyczna osobą, ale moi rodzice nie są osobami po studiach...:( poza tym mam rodzeństwo... itd..rozstaliśmy się bo tak mu kazali rodzice... zależy mi na nim i nie wiem co mam robić....

Gość ppppp pp
a skąd wiesz że kazali mu rodzice?

Gość bo tak mu kazali rodzice?
mamisynek czy co? rozumiem że oboje jestescie zalezni od rodzicow?wtakim razie nie ma co załować, co by było gdyby o wszystko pytal sie rodziców? to przykre

Gość kinga 123
Daj sobie z nim spokój. Jeśli jednak wróci to zawsze będzie i tak większą uwage zwracał co mówią rodzice niż Ty. Uciekaj od takiego faceta!!!!!!!!!!!

Gość załamana..;((((((((
Słyszałam ich rozmowę jego z ojcem, a on już pracuje jest niezależny a mimo tego zawsze słucha ojca i to on mu dyktuje co ma robić...;(( wyjechał i dzieli nas kilkastet km....

jesli rzeczywiscie, rodzice kazali mu zerwac tylko z tego powodu , to nie masz czego zalowac. Szkoda czasu a taka rodzine :-P Czlowiekowi ma by fajne, milo i ma sie czuc swobodnie ze swoim wybrankiem , czy jego rodzina.

Gość max xander max
Ja też się nie podobałem rodzicą mojej którą kochałem i powiedzieli jej że ma się ze mną nie spotykać.

Gość hgojgfldkodk
Znajdź sobie normalnego faceta, nie masz co płakać nad takim skurwysynem i jego rodzicami, którzy nie są wcale lepsi....