Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabella Swan

straszne objadanie sie

Polecane posty

Gość Isabella Swan

Witajcie Drogie Forumowiczki... Mam na imie Julia,mam 25 lat...zalozylam ten temat poniewaz nie znalazlam tu podobnego... Chcialam z Wami podzielic sie moim problemem..jak sadze jest Nas z tym wiele..ale nie mamy wsparcia ,bo wstydzimy sie o tym komus powiedziec...chlopakowi czy mezowi--nie mowimy bo nie chcemy aby zaczal na nas patrzec jak na paskudnego zarloka zamiast jak na kobiete...mamie...bo z miejsca zaczelaby panikowac ...przyjaciolce..bo przeciez ona sama zjada 3 gotowane marchewki i lisc salaty na dzien....zostajemy z tym same.Objadam sie od dluzszego czasu..zaczelo sie to gdy wyprowadzilam sie do anglii,a problemy z alkoholem mojego partnera osiagnely apogeum..(wczesniej przeszlam bardzo wiele zlego,mialam bardzo ciezkie i smutne dziecinstwo i okres dorastania...).Jestem gruba.Samotna i bezradna..odwazylam sie pojsc tu do pani doktor z nadzieja ze pomoze mi ..ale uslyszalam : ..zastosuj diete.Problem w tym ze u mnie wcale nie chodzi o diete..ale o to ze jedzenie stalo sie moja obsesja..moja najlepsza przyjaciolka...ucieczka od bolu i problemow jakie przechodze w zwiazaku z tym,ze on pije.ciagle mysle o jedzeniu,jem nawet gdy nie jestem glodna...jem duzo i czesto.Czasami w akcie desperacji ...wymiotuje. Prosze nie odyslajcie mnie do psychologa czy psychiatry bo po 1 tu maja na to wyje...ne,po 2 bardzo ciezko dostac sie do polskiego psychologa ,a po 3 nie stac mnie na takie wizyty bo sama obecnie zostalama bez pracy. Bede wdzieczna za wsparcie..historie jak u Was to wyglada bo jak juz wspomnialam wielu ludzi ma taki problem..zarowno Panie i Panowie(choc Ci 2 chyba rzadziej),jak sobie z ty poradziliscie lub radzicie...Moze razem ,dzieki wsparciu i zrozumieniu uda nam sie wzajemnie sobie pomoc... Pozdrawiam Was,z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi....

Gość czerwone. granatowe.czarne
echh zacznij kobieto uprawiac jakis sport a nie objadac sie:-)

Gość Isabella Swan
o tym ze musze zmienic tor myslenia to ja doskonale wiem...

Gość Isabella Swan
wlasnie dlatego,ze to jest bardzo trudne:(((...dlatego tu napisalam...zeby dostac rady jak to zrobic...niestety potwierdza sie powiedzenie ze bogaty biednego nie zrozumie....

Gość KARINOCZERWONEWINO
Ja miałam kłopot z nadwagą zawsze. Gdy miałam 13 lat ważyłam 75 kg... teraz mam 18 i schudłam 14kilo, ogólnie zrobiłam sobie metamorfozę... i teraz jestem z tego dumna ;-) Na zmniejszenie łaknienia łykałam chrom Nie pamiętam czy było lepiej czy gorzej... Ale potem kupiłam tabletki Therm line S (trzeba być zdrowym by je łykać) codziennie przez 2 miesiące (caałe wakacje) ćwiczyłam na steperze około godziny + gimnastyka// Ale jak tak porządnie się wypociłam na tym steperze to nie chciało mi się jeść tylko pić ;p

Gość Isabella Swan
eeh widze ze temat sie chyba nie przyjal.....:(

Gość Isabella Swan
ja na prawde potrzebuje wsparcia i pomocy ..:((((