Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

gdzie najlepiej pojechać z chłopakiem na ferie zimowe? POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość Agatka27
W tym roku razem z narzeczonym wybieramy się poszusować na nartach do Włoch. Ogólnie zjeździliśmy już wszystkie miejsca jeżeli chodzi o nasz kraj, dlatego chcemy spróbować coś nowego stąd pomysł na włoskie narty. Skorzystaliśmy z jednej z ofert znajdujących się na http://www.volare.pl/ . Mają tam dużą bazę apartamentów, także było z czego wybierać pod względem cenowym i wizualnym. Jeżeli ktoś myśli nad wyjazdem na narty do Włoch to polecam przeanalizować oferty tam zawarte :)

Gość gość
A może romantyczny wyjazd do Zakopanego? Na pewno nie będziecie się tam nudzić. Zakopane są piękne i pełne atrakcji. Ja w styczniu jadę z chłopakiem. Zatrzymujemy się w www.excelsior.com.pl.

Gość regina4
ja akurat Zakopane uwielbiam, ale fajna jest też Szklarska Poręba :) czasami tam wpadam, bo mam całkiem blisko. rezerwuję nocleg na bookaparcie i jadę :) a jest tam naprawdę pięknie

Gość gość
Jeśli lubicie piękne widoki i zjeżdżanie na nartach to polecam Zakopane. Dodatkowo możecie sobie tam pozwiedzać. Miasto tętni życiem w czasie sezonu i posiada wiele urokliwych miejsc dla zakochanych. Ja w zeszłym roku zatrzymałam się w domu wczasowym www.zakopanetulipan.pl.

Gość gość
Ktoś wspomniał o włoskich trasach narciarskich i rzeczywiście to bardzo dobra opcja. Sama wybieram się, akurat z rodziną, do Apricy w lutym z Family Life.

Gość gość
A jakie są terminy wyjazdów z Family Life? Oni organizują obozy dla dzieci?

Gość gość
My z narzeczonym wybieramy się do Sopotu. :) robimy sobie romantyczny wyjazd. Już wynajęliśmy apartament w http://www.victus-sopot.pl/ , nie mogę się doczekać.

Gość gość
Od bardzo dawna jeździliśmy z rodziną na wakacje do Ośrodka Imperiall . Postanowiłam również z mężem zorganizować tam wesele. Kompleks jest luksusowy. Nasze wesele zostało połączone z pobytem gości w SPA. Mieliśmy kameralny ślub, więc cenowo wyszło przyzwoicie. Kelnerzy w hotelu obsługiwali gości profesjonalnie. Nikomu nie trzeba było zwracać uwagi. W razie czego można przedłużyć wesele za stosunkowo niewielkie pieniądze. Uważam, że dobrze wybraliśmy. Hotel do tej pory odwiedzamy, tym razem z synkiem :)

Gość gość
Elbląg jest piękny. My byliśmy ostatnim razem, aż nie chciało się wyjeżdżać. Byliśmy tam po raz pierwszy, ale już wiem, że będziemy tam częściej. Jeśli chcesz fajny nocleg, zaklep sobie miejsce u nich www.elko.elblag.pl . Spędziliśmy tam w sumie niespełna tydzień, bardzo fajne miejsce a do tego stosunkowo nie drogie. Jest czysto, pozbawione nie przyjemnych zapachów, przyjemna obsługa i wszędzie blisko. Polecam

Gość gość
jedzcie sobie na kilka dni do Warszawy. Kojarze fajny hotel w okolicy www.hotel-janki.pl - a zabytki czasem warto pozwiedzac i pochodzic na spacery :)

Gość gość
A my jedziemy z biurem podrozy http://www.kostravel.pl/ do Słonecznego Brzegu juz niedlugo! Nie moge sie doczekac tych feriii!

Gość talina45
my jedziemy do Szklarskiej Poręby, zarezerwowaliśmy sobie przyjemny apartament na bookaparcie i mam nadzieję, że miło spędzimy tam czas :)

Gość gość
Do Białki Tatrzańskiej. Mają tam fajne baseny geotermalne, można się porządnie rozgrzać :) Do tego polecam też saunę, dom wczasowy Stokrotka http://www.stokrotka-bialka.pl/ gdzie byliśmy był w nią właśnie wyposażony.

Gość gość
Tanie i fajne noclegi sa w www.elko.elblag.pl . Zawsze się tam zatrzymujemy, do tego usytułowane w ciekawym miejscu, bardzo polecam zapoznać się z ofertą:)

Gość gość
Zdecydowanie polecam Włochy na ferie jadę w tym roku z facetem z wycieczką z Buta'a do Bormio. Tam podobno są bardzo dobre warunki do jazdy na nartach a takie zimowe sporty to ja lubię.

Gość gość
Ja mogę polecić narty w Austrii. Mają tam piękne stoki i snowparki. Nie ma czasu na nudę. Zresztą tutaj dowiecie się więcej o ciekawych regionach narciarskich i aktualnych promocjach http://austria-na-narty.pl

Gość gość
Nudno tak we dwoje jechac, my ekipa bylismy w Halna Residence w Krynicy to bylo i wesolo i pogadac bylo z kim, w jednym apartamencie mieszkalismy

Gość gość
My z narzeczonym w drugiej połowie stycznia wybieramy się nad morze do Ustki, a tam w Hotelu Lubicz mamy wykupiony romantyczny pakiet dla dwojga, a w nim zabiegi w ich rewelacyjnym spa. Jest tam też basen ze zjeżdżalnia i rwącą rzeką więc myślę, że będzie fajnie.

Polecam jechać do Hotelu Dosłońce SPA. My byliśmy w zeszłym roku na weekend z mężem. SPA dla dwojga, spokojna okolica i pyszne jedzenie. Gorąco polecam.

Gość HotelKlimekSPA

Wszystkich spragnionych zimowego wypoczynku wśród przepięknych krajobrazów przyrody zapraszamy do Hotelu Klimek****SPA w Muszynie. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty zimowych pobytów. Przygotowaliśmy wiele atrakcji, które przypadną do gustu zarówno osobom lubiącym aktywny wypoczynek, jak i błogi relaks. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną internetową. Pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.