Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia1701

pomóżcie!!! doradzcie!!! jak znależć sposób na faceta???????

Polecane posty

Gość Anusia1701

rozstałam się z facetem, w sumie to on mnie zostawił :( 4 lata razem, tyle szans mu dawałam a on odszedł , wyprowadzil sie ,bo sie poklocilismy!!! co zrobic by wrocil? jak go podejśc? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!1

Gość ankawwas
a o co sie pokłociliscie? olej go, jak zobaczy ze ci nie zalezy sam wroci.

Gość Anusia1701
tak myslisz? kurcze... zalezy mi na nim... a nie chce z siebie robic idiotki! wrocil do mamusi... co za masakra!

Gość Anusia1701
wciąż jest niezdecydowany, wciaz cos wymysla! przeciez to jakis obled! jak mam go podejsc? jak dac do myslenia?

desperatką jesteś czy co? facetów jest kupa na tym świecie. po drugie nie odszedł od ciebie bo miał takie widzi mi się.

Gość Anusia1701
wlasnie z tak zrobil! dwa miesiace jest si i dwa miesiace przerwy! co to za idiota? wszyscy tak sie bawicie kobietami?

nie wszyscy, ale ci co się bawią nie zasługują na kolejną szansę bo on już dostał kilka. nie zdziwił bym się jakby teraz się seksił z inną a jak by mu się znudziła to by chciał bardzo wrócić do ciebie

Niech siedzi u mamusi. Posłuchaj mnie, ja teraz mam w domu sytuacje, gdzie prawie na moich oczach mąz stale sms uje do k...y z sanatorium,posyła czule tekściki, prezenciki na nk,zamast foty wkleił jej prace plastyczna w miejsce zdjecia profilu, podpisując: te paluszki zrobiły ten wazonik.. TY MOŻĘŚŻ po paru latach miec TAK SAMO lub GORZEJ!!!.Gdybym była młoda talalalalalalala, to bym soie ułozyła zycie, ale jestem babinka to taka opcja nie wchodzi w grę. Ty za to musisz przetrwac To trudne. Nie ściagaj go spowrotem. Spotkasz , moze nie od razu kogoś fajnego. Tylko nie szukaj w internecie. Chociaż...mozeCi sie i uda. Tamtego pogrzeb w swoich myslach. POWODZENIA< wytrzymasz , tylko teraz jest najtrudniej.Bo samotnoścto taka strazna rzecz, ale zabij czas moze dodatkowa pracą. Z ludźmi.koniecnzie z ludźmi.