Agusia23232 0 Napisano Październik 27, 2010 Hej ilu tygodniowa ciaze jest w stanie wykrtyc lekarz poprzez zrobienie dopochwowego usg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 27, 2010 no własnie , też jestem ciekawa ;-) piszcie kobietki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusia23232 0 Napisano Październik 27, 2010 ZDANIA SA BARDZO PODZIELONE ALE MI SIE WYDAJE ZE SZYBCIEJ NIZ NORMALNE CZY PEKNIETY PECHERZYK GRAFFA OZNACZA M.I NADCHODZACA MIESIACZKE?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Październik 27, 2010 ok 6 tyg. ciążę, licząc od daty ostatniej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Październik 27, 2010 wernera ma rację - usg wykrywa ok 6-tygodniową ciążę. pęknięty pęcherzyk oznacza, że była owulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość racja ok 6 tyg. Napisano Październik 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Październik 27, 2010 To zależy od sprzętu jaki posiada lekarz.. Mój powiedział że jak wynik beta HCG dojdzie do 2000.. Ja byłam w 5 tyg. i widział już pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym... Jutro idę znowu i mam nadzieję że będę widzieć już zarodek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach