Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani bum bum

mam dzis randke

Polecane posty

Gość klapekZnogi
No powiem Ci szczerze ja bym nie padł na kolana przed dziewczyną w adidasach;(

Gość klapekZnogi
Przede wszystkim rurki to fatalny pomysł - chyba, że jesteś smukłą wysoką laską i umiesz się ładnie poruszać. W innym wypadku będziesz stąpać jak krowa po grzęzawisku. Najgorsze co robią z włosami dziewczyny to rozpuszczanie ich luzem;( zwiąż koniecznie!!! Nie ubieraj infantylnych ozdób w stylu kolczyków z kwiatuszkami. No i jeszcze jedna rzecz.... to że idziesz na randkę nie znaczy że masz marznąć.

Gość ja też brałammm
jeansy, kozaki na obcasie i jakiś ładny sweterek lub czarne rajstopy , dłuższy sweterek za tyłek i kozaczki :):)

Gość klapekZnogi
Jesteś wyjątkowo zadowolona z siebie widzę i gratuluję Ci samopoczucia. Widocznie uważasz, że jesteś idealna i doskonała więc życzę Ci żeby nikt Cię nie wyprowadzał z błędu bardziej brutalnie. Kiedy piszesz, że chcesz ubierać rurki i do tego trampki to mi się śmiać chce... no chyba że chcesz wyglądać jak klaun. Po cholere pytasz jeśli sama wiesz lepiej. Wg mnie wyjdziesz na przeciętniaczkę szarą mychę.

Gość masakra nożem
ja bym ubrała dzianinową, krótką sukienkę, rajstopy 180den, płaszcz i botki na obcasie. Włosy- zależy jak Ci pasuje :) Udanego spotkania życzę

Gość ...........oj............
bez przesady. Skoro dziewczyna na co dzień nosi się na sportowo to dlaczego ma dać się poznać facetowi jako dziewczęca i urocza kobieta jeśli nią nie jest? Dlaczego ma udawać kogoś innego? Potem jej facet będzie robił wyrzuty pt: " a na początku znajomości bylaś taka dziewczęca a teraz śmigasz w trampkach!". Jeśli coś z tego ma być to będzie a skoro to już trzecia randka a na poprzednich była sobą to może głupio wyglądać jeśli teraz się wystroi a to tylko kino i impreza. Rozumiem gdyby szli na jakieś oficjalne przyjęcie albo do elegenckiej knajpki ale w tej sytuacji nie widzę potrzeby nadmiernego strojenia zwłaszcza że autorka podkreśla że nie czuje się w eleganckim wydaniu sobą.

Gość klapekZnogi
Widocznie jest zwykłą wiejską dziewuchą bez klasy, która się wyrwała do miasta. Ja bym w lumpekcie ją lepiej ubrał niż ona sama w najdroższych sklepach. Tampki bleeee jak widzę laskę w trampkach to mi słabo.

Gość ...........oj............
"i kto tu ma kompleksy frajerze, myslisz ze jak po kims pojedziesz to ci ulzy" hehe Klapek- wyobraź sobie że nie każdy musi wyglądać jak spod igły żeby się podobać. Oprócz wyglądu ludzie posiadają pare innych walorów;)