Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klyykiec_

nie rozumiem tych co bulą kasę na oryginały

Polecane posty

Gość klyykiec_

po co wam te wszystkie oryginalne płyty, kasety, filmy itd. skoro wszystko można ściągnąć za darmo z netu i to w dobrej jakości? zwyczajne marnowanie pieniędzy, a już zwłaszcza gdy ktoś ma nie wiele kasy, jeśli chodzi o drogie książki - tak samo, nie lepiej wypożyczyć lub przeczytać e-booka? naprawdę nie rozumiem idei kupowania oryginałów w tych czasach

Gość wetrytyuik
ja bym bardzo chetnie kupowala oryginaly z szacunku do czyjejs pracy. ale nie kupuje bo ledwo mi na zycie starcza. a gdybym miala ful kasy to potem pewnie polowe bym oddawala bo gdybym miala trzymac na polce ta ilosc filmow jaka ogladam to mialabym zagracone cale mieszkanie. ale chcialabym miec oryginalne plyty i duza biblioteczke na ksiazki

Gość wetrytyuik
po prostu film zazwyczaj obejrze raz i juz do niego nie wracam, ale moje ulubione mam na dvd:) kupione po jakism czasie na allegro;)

Gość wiśnie i czereśnie
Nie rozumiem jak można czytać książki w komputerze:O Poza tym jest takie coś jak biblioteka

Gość nienawidze czytac w kompie
e - book nie dla mnie :O ile mozna sie gapic w ten ekran i meczyc wzrok pomijam fakt psucia wzroku przy codfziennym wgapianiu sie w monitor godzinami

Gość klyykiec_
zarabiam 900 zł 😭

Gość erterter
ja też bym chętnie kupowała, ale ceny to po prostu kosmos!!! oryginalna CD ile teraz kosztuje? 60 zł? 70? 80? powiedzcie czy przeciętnego Kowalskiego stać, żeby sobie takie płyty kupowac kilka razy w miesiącu? myslę że nie byłoby tylu "kradzieży" (piratowania), gdyby ceny były po prostu przystępne dla normlanego człowieka!!! dla kogoś z np. Anglii ceny w Polsce są po prostu śmiesznie wysokie

Gość nie wiem jak to jest///////
ja kupuje-jak mam kasę- uwielbiam zapach czystej MOJEJ książki książki kupuje czasem w antykwariacie, mogłabym pożyczać co robię ale lubie mieć swoje zapiski na książce, swoje przemyślenia i wrócić do niej w potrzebie płyty nie wszystkie kupuje, chętnie bym ściągneła ale nie wiem gdzie

Gość ksiazki z biblioteki smierdza
:D

Gość klyykiec_
''nie lepiej wypożyczyć'' - to właśnie było odnośnie biblioteki, tak trudno sie domyślić? :O

Gość klyykiec_
a to o 16.03 to podszyw, marny zresztą

Gość call fo duty
ja ci powiem ze np gry z serii call of duty kupuje zawsze oryginalne a wiesz dlaczego?bo jesli ktos oczywiscie lubi tego typu gry to zwyczajnie wie ze nie szkoda kazdej zlotowki,to jest produkt wart swojej ceny i warto wspierac producentow za dobrza wykonana prace, za 12 dni premiera call of duty black ops :D:D:D pre order oczywiscie :)

Gość rezidentevil
"ksiazki z biblioteki smierdza" Zgadza się :P