Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliboo

jak bogaty jestem? zobacz siebie w skali swiata

Polecane posty

Gość maliboo

i zrozum, ze kraje 3 swiata sa naprawde pokrzywdzone (glownie przez chciwych przez imperialistow) tutaj macie fajna stronke, mozecie wpisac swoj roczny dochod (annual income)w $ albo euro) i zobaczyc na ktorym miejscu jestescie na swiecie poprawi wam sie humor i zdacie sobie sprawe ze w skali swiatowej to jestescie szczesciarzami dajcie znac jak poszlo! http://www.globalrichlist.com/

Gość przebierz sie za dynie i idz
You are the 117,586,087richest person in the world! hahah niezle :P i jeszcze mi napisali, ze jestem w TOP 1.95% najbogatszych ludzi na swiecie... niezle :P

Gość Caster Samotny
jestem wsród bidoków :-(

Gość Caster Samotny
4,785,600,001 zajebiste miejsce... za mna tylko śmieciarze z bangladeszu i zbieracze krowich odchodów z somalii :-(

a to moj facet: You are the 53,421,680richest person in the world! You're in the TOP 0.89% richest people in the world! No niezle, niezle..... a kokosow nie zarabiamy

Caster to ile Ty zarabiasz????

Gość hhh27
44,842,760 a to ja:d wow, jestem w TOP 0.74% :D:D:D

Gość maliboo
przebierz sie za dynie jaasne, jak jest prezesem banku z zachodniej europie to moze ma te miejsce moge sie zapytac czym sie zajmuje?

Gość maliboo
ludzie nie wpisujcie w zlotowkach! musicie przeliczyc na $ albo euro!

nie musi byc prezesem banku, pracuje przy azbescie w UK

tej osoby sie zapytaj lepiej czym sie zajmuje, bo ma duzo lepszy wynik: 16:31 [zgłoś do usunięcia] hhh27 44,842,760 a to ja:d wow, jestem w TOP 0.74%

Gość maliboo
czyli zarabia ok 37 000 sporo: albo ma troche lepsze stanowisko albo ryzyko zdrowotne rekompensuja wiekszymi pensjami p.s. myslalam, ze teraz juz sie nie produkuje azbestu

Gość maliboo
aaa moze zajmuje sie usuwaniem? to by mialo wiecej sensu, bo chyba chcemy sie pozbyc azbestu?

"i zrozum, ze kraje 3 swiata sa naprawde pokrzywdzone (glownie przez chciwych przez imperialistow)" No tak biedni Chińczycy składają telewizory w fabrykach imperialistów za miskę ryżu... tylko zważ na to (tu obraźliwy epitet) że gdyby nie ci imperialiści to ci biedni Chińczycy nie mięli by tej miski ryżu i zdechli by z głodu :O

Gość Caster Samotny
mam 1600 zł po podwyżce! kurwa! jestem bogaty jak chuj! ide sie zawiesić na drzewie :-(

Gość maliboo
germanotta, nie wydaje mi sie zeby brutto albo netto zrobilo wielka roznice to prownanie jest po to, zebys mial/a ogolny poglad gdzie sie miescisz w finansowym swiecie

Gość Hollender...
TO ja bidna jestem... znajduje się na 828,483,576 miejscu... jestem w top 13,8%

tak zajmuje sie usuwaniem azbestu i wcale nie jest na wysokim stanowisku, po prostu rocznie tyle mu wychodzi, sa tygodnie, ze ma na reke 1300f, ale takich w skali roku duzo nie ma niestety...

Kraje III świata są pokrzywdzone na własną prośbę! Jakby murzyny zamiast latać z kałachami i zabijać się na wzajem wzięli się za robotę to by biedy w Afryce nie było! I tak samo w każdym innym kraju. Tam gdzie ludzie się nie tłuką, to może i jest zacofanie ale biedy nie ma i nikt z głodu nie umiera jak u murzynów.

Gość maliboo
Caster zle wpisales! ma byc roczny dochod pomnoz x12 i zamien na euro, wtedy bedziesz mial pojecie

871,335,381 You are the 871,335,381 richest person in the world! You're in the TOP 14.52% richest people in the world! jakos mnie to nie napawa :O

Gość Caster Samotny
ale przeliczcie se zarobki na euro!

jesli chodzi o zdrowie to maja zabezpieczenia, kombinezony, maski, etc, etc. a azbestu w tym kraju jest jeszcze mnostwo do usuniecia najbardziej narazeni na chorobe poazbestowa sa Ci, ktorzy sa nieswiadomi, ze naruszaja azbest, bo nie wiedza gdzie on jest. Moj facet wie i ma swiadomosc jak jest to niebezpieczne, wiec sie swiadomie nie naraza.

Gość Caster Samotny
x 12? no to nie zrobiłem tego...

Gość ble cos nie wierze
190,434,783 You are the 190,434,783richest person in the world! You're in the TOP 3.17%

Gość Caster Samotny
teraz to jestem bogacz! jak arabski poganiacz wielbłądów w jemenie! :-)