Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca 21

chcę to zrobić bez

Polecane posty

Gość zastanawiająca 21

zabezpieczenia!! Kilka razy próbowaliśmy, było cudownie, magicznie. Niestety nie mogę zażywać tabletek i rzadko możemy sobie pozwolić na coś takiego. A teraz czuje, że jestem przed okresem, bolą mnie strasznie piersi, kręgosłup a mój przyjeżdza w weekend z delegacji i chcę to z nim zrobić bez gumki. Nie planujemy jeszcze dziecka i myśle, że do tego nie dojdzie. Dlatego mam też obawy, mam 21 lat i nie jestem jeszcze do końca gotowa na to żeby zostać mamą

Gość krokodyl spaw
21 lat i to takie niedokształcone(żeby nie powiedzieć głupie)... jak się ma obawy przed zostaniem rodzicem to się używa zabezpieczeń, po co się stresować? a zresztą co ja tam wiem.

Gość krokodyl spaw
generalnie wiem tylko tyle, że nigdy jeszcze nie miałem dziewczyny i muszę się zbrandzlować ze dwa razy dziennie, żeby muc w miarę normalnie funkcjonować tzn. szkoła, kółko liturgiczne itd

Gość aa rooob co chcesz
bylebys pozniej nie plakala i nie pisala postow typu, jestem zalamana, wpadlam z glupoty :O

Gość shy_kochanki szukam:)
a plastry?? wkładka domaciczna?? globulki?? wiesz..mój były mówił mi żebym nie brała tabletek bo mi odbija po nich.. mam ślicznego 3 letniego synka:)

Gość zastanawiająca 21
zapomniałam dodać ze lubie anal, wiec dam mu sie spuścić w kaczał :classic_cool:

Gość rura od sracza
akukaracza :P