Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojaNadzieja24

Pytanie o duphaston....

Polecane posty

Gość MojaNadzieja24

Mam przepisany ten lek.. staram się o dziecko ale jak na razie bezowocnie... i moje pytanie jest takie, czy ten lek wam pomógł??? po jakim czasie zaszłyście w ciążę??? ja go biore dopiero 4dzień... ale mam cichą nadzieję że w końcu doczekam się tych dwóch kreseczek....

Gość kotka2010
ja przed pierwsza ciaza brałam miesiac i zaszłam w ciąze no a teraz planuje drugie dziecko biore juz 5 miesiecy duphaston i ciązy narazie nie ma tez mam nadzieje ze moze w koncu doczekam sie malenstwa

Gość MojaNadzieja24
no to czekamy ;) mam nadzieje że się uda.... choć nie nastawiam się że od razu zajdę w ciążę

ja też zażywałam DUPHASTON , i mi niestety nie pomógł ;-( o dzidzie już się staram dwa lata,,, i wciąż w trakcie leczenia jestem !;-/

Gość Marcimoszka
Duphaston brałam od marca 16-25 dzień cyklu. W sierpniu doczekałam się 2 kreseczek i tak po prawdzie można powiedzieć, że był to pierwszy cykl kiedy mieliśmy szansę "trafić". Ze względu na pracę (dzieli nas odległość) wcześniejsze zbliżenia były w terminach z góry przegranych, po prostu dni niepłodne.

Gość ja brałam
przez 7 miesięcy; życzę wytrwałości i upragnionych 2 kreseczek:)

Gość MojaNadzieja24
dzięki ;) wierze ze w koncu mi sie uda :) i ze duphaston mi pomoze jednak... ale denerwuje sie troszke musze przyznac

Gość ja brałam
nie trać czasu na nerwy, tylko do roboty;)

Gość MojaNadzieja24
i tak zrobie... dam rade :) musze byc dobrej mysli wszystko bedzie ok :) dzieki za wsparcie ;)