Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asederam

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość asederam

Witam. Bardzo proszę Was forumowicze o pomoc. Znajdzie się ktoś kto byłby w stanie poprawić w poniższym tekście błędy stylistyczne, ortograficzne itd. ?Będę bardzo wdzięczny, ponieważ jest mi to bardzo potrzebne. Dziękuję. Oto tekst: Do szanownej Pani Profesor. Na początek chciałbym z góry podziękować Pani, za chęć podjęcia się przeczytania mojej wypowiedzi na temat otrzymanej przeze mnie oceny z przedmiotu ścisłego jakim jest matematyka. Przepraszam również za to, że pozwoliłem sobie odbiec lekko od tematu i napisałem w poniższym tekście pare słów na temat oceniania kształtującego w naszej szkole. Muszę powiedzieć, że z wielkim żalem w sercu odebrałem z Pani rąk wydruk sprawdzianu, u góry ktorego widniało moje imię i nazwisko, wraz z towarzyszącą im oceną. Jestem zażenowany sobą ponieważ sądzę, że uczeń w klasie informatycznej, który dostaje ocenę niedostateczną z matematyki przynosi wstyd całej szkole. Stało się tak, gdyż nie chciało mi się poświęcić w domu nawet godziny czasu na zrozumienie przerobionego na lekcji materiału. Bardzo łatwo ulegam pokusie komputera i uważam, że powinienem sam się do niego ograniczyć. Serdecznie przepraszam Panią, oraz dyrekcję Zespołu Szkuł Ekonomiczno Zawodowych w Gnieźnie, za moją chwilową niechęć do nauki, oraz za zmarnowanie kartki papieru (przeznaczonej do napisania na niej sprawdzianu) na nieumiejętne wyliczenie zadań. Z poważaniem Imię i Nazwisko

Gość marietkawww
Hej. Moim zdaniem powinieneś iść osobiście do Pani Profesor i jej wszystko wytłumaczyć i przeprosić.

Gość marietkawww
to z tą kartką papieru to skreśla całą mowę!

Gość za dużo tu byków
lepiej jej to powiedz i nie pajacuj.

Gość marietkawww
Jeszcze raz piszę powiedz jej to osobiście, bo to co napisałeś nie trzyma się kupy ani d...! Miej odwagę jej to powiedzieć oko w oko to będzie na Twoją korzyść, zobaczysz:)

Gość marietkawww
asederam- i jak przemyślałeś sprawę co zrobisz?

Gość asederam
Tak. Dam jej to co napisałem :)

Gość asederam
Moze jeszcze dodam taki akapit: Ja wiem że szanowna Pani profeser przechodzi menopauze, więc jest Pani w tzw. trudnym wieku, więc powinna Pani zrozumieć młodego człowieka, takiego jak ja, który też jest w trudnym wieku.

Gość marietkawww
Nie rób tego bo pomyśli że jaja sobie z niej robisz!!!

Gość asederam
Okej, wydrukowałem i podpisałem się ręcznie. Myślicie że jest okej?

Gość marietkawww
niech kolega robi co chce. ja uciekam gdzieś indziej pa:)