Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyrodnialecc

słyszeliscie o ewelinie t. z zybułtowa????????????????

Polecane posty

Gość zwyrodnialecc

ona zabila wlasne dziecko tuz po porodzie

Gość co z wami ludziskakaka ?
byl tu temat, nawet podana jej nasza klasa i artyluk o niej.

Gość zwyrodnialecc
kiedy to bylo?

Gość Krasnal ka
nie, dajcie link

Gość no wlasnie co z tym tematem?
wczoraj byl i juz go nie ma. cos ktos napisal za duzo czy skasowali za ten link do nk?

Gość zwyrodnialecc
ja jestem dziewczyna i znam ja osobiscie :O

Gość zwyrodnialecc
powinni dac jej dozywocie

Gość co z wami ludziskakaka ?
no skasowali ale nie wiem dlaczego.. było tam jej nk.. i mozliwe ze przez to.

dozywocie?? ja tam bym ja tak samo jak ona to dziecko. Roztrzaskalabym glowe o sciane i niech zdycha.

Gość zwyrodnialecc
nienawidze tej kur*wy

Tylko 8 lat?? a wziąć sukę za nogi i tak z 10 piętra zrzucić!!! Niektóre latami czekają na taki cud a ta w jednej chwili..... ;/

Gość Krasnal ka
spokojnie mogłabym jej rozpier**lić łeb na drobniutkie kawałeczki!

Gość zwyrodnialecc
zawsze byla wredna i nieprzyjemna, spalic ja na stosie powinni

Gość Krasnal ka
Ku*wa, jakie życie jest niesprawiedliwe!!! Kobiety leczą się latami i wydają kupę szmalu na to żeby móc urodzić dziecko i kochać je bezgranicznie, a takie zwierzę zwyczajnie...

Gość bachor to nie cud
bachor to cud ?? :O:O chyba zartujesz.... ale nie wiem jak ta dziewczyna mogła takie coś zrobić

Gość do zwyrodnialca
zwyrodnialec---> Opowiedz cos o tej dziewczynie.Miała męża?Czemu zawsze była wredna?

dla niektorych cud dla innych nie, ale bylo mnostwo innych wyjsc z tej sytuacji. Mam nadzieje, ze w pierdlu pokaza jej gdzie raki zimuja. Szkoda tylko tej coreczki.

bachor nie bachor ale DZIECKO!!! a na dziecko inne czekają i czasem niestety nie mogą mieć. Są szpitale, okna życia... mogła oddać a ta zabiła! u nas niestety też była podobna sytuacja ale to kobieta dorosła z dziećmi i jak urodziła trzecie (bodajże) to w szafie schowała w worek i udusiła! wrrrr.... no po prostu koszmar;/

Gość zwyrodnialecc
nie miała meza, samotnie wychowywała 3 letnia corke. Ja odbierałam ja jako wredna osobe-takie bylo moje wrazenie.. wiadomo kazdy moze miec inne.

Gość ...........oj............
nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak się czuje ktoś kto zamknął dziecko w szafie, owinięte workiem żeby się udusiło i ono tam leżało i płakało i charczało... KOSZMAR! W jakiej sytuacji trzeba się znaleźć żeby roztrzaskać główkę swojego dziecka i myśleć że to sie nie wyda... Jestem przekonana że dziewczyna miała przesrane w domu z jednym dzieckiem- pewnie rodzice jej wszystko wypominali i dlatego bała się przyznać do drugiego dziecka. Brak słów.

Gość Edmunt Pipa
nie rozumiecie , że zmądrzała i w sumie dobry uczynek dla ogolu zrobiła

Gość jezeli miala taka trudna
sytuacje to po cholere sie nie zabezpieczala, to raz a dwa mogla urodzic i zostawic w szpitalu, nie musiala zabijac!!!!

Gość ...........oj............
"jezeli miala taka trudna sytuacje to po cholere sie nie zabezpieczala, to raz a dwa mogla urodzic i zostawic w szpitalu, nie musiala zabijac!!!! " skąd wiesz czy się nie zabezpieczała? Bała się przyznać że jest w ciąży a lęk może być źródłem strasznych czynów. Ona najwidoczniej nie miała wszystkiego ok z głową więc moim zdaniem nie tylko ona jest winna zabójstwa. Jak można nie zauważyć że ktoś jest w ciązy, jak to w ogóle możliwe że zamkneła się w łazience i urodziła a domownicy nic nie słyszeli albo nie zareagowali kiedy słyszeli wydobywające się stamtąd głosy, szczególnie płacz dziecka?

nie potrafię sobie nawet wyobrazić:( ciarki mnie przechodzą jak o takim czymś myślę a w ogóle .... ja mam córkę 3 letnią i nie wyobrażam sobie,żebym mogła zrobić jakąkolwiek krzywdę!!! tym bardziej jak było napisane ona miała już 3 letnią córkę Zosię tak?? no to jak już nie wiem co ta dziewczyna sobie myślała;/ nie mam określenia bo wszystkie jakieś mdłe mi się wydają do tego ,które chciałabym napisać;/

Gość nieważne...
znam ją osobiście, mieszkam w Zybułtowie niedaleko niej. Jej córką opiekuje się teraz babcia i dziadek. Czasami jej siostra Karolina, która sama ma dwójkę cudownych dzieci.

ta kobieta jest psychopatką:O ja równo 12 tygodni temu urodziłam córeczkę i nie wyobrażam sobie życia bez niej, a jak ktoś by ja skrzywdził to bym zabiła