Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkjhgbjkm

Oceńcie, czy zdrowo się odżywiam?

Polecane posty

Gość ghjkjhgbjkm

Śniadanie: tost z opiekacza z dwóch kromek tostowego chleba typu gracham, z żółtym serem, tuńczykiem, cebulą i pieczarkami Obiad: makaron razowy penne + pierś z kurczaka smażona na teflonie z suszonymi pomidorami i kaparami + kiełki na patelnię Kolacja: Jajecznica z dwóćh jajek na szynce

Gość lanndryna
Spoko, tylko ja bym jeszcze trochę surowizny dorzucila - jakieś warzywa i owoce do każdego posiłku

Gość lanndryna
No i może troche więcej nabialu, jakis jogurt, kefir, kakao do śniadania

Gość wiecej warzywej lepiej
oj nie bardzo bo pomieszane węglowodany z biłakami do tego smażone. zamiast jajecznicy lepiej jajka na miękko - są najbardziej wartościowe. do makaronu zamiast warzyw na patelni to warzywa gotowane. i zdrowsze i mniej tłuszczu jednoczesnie. dodaj więcej warzyw/owoców.

Gość alik forema
mi sie nie podoba ten jadłospis nie jest zdrowy na pewno minusy : śniadanie - opiekanie obiad - smażenie kolacja- smażenie za dużo węglowodanów , lepiej jeść zdrowe jedzonko + deser w postaci wafelka niż takie coś

Gość janinina
E tam. Żarcie zrobione z naturalnych produktów w domu jest ok, bo malo przetworzone. Mnie nie przekonuje to ascetyczne - warzywa gotowana, ryba na parze (fu), jajka niesmazone. Owszem, też mozna, ale raz tak, raz tak. Nie miałabym przyjemnosci z takiego zarcia jak dla wrzodowców albo emerytów. Jedzenie grilowane albo smażone ma calkiem inny smak niz mdłe gotowane. Mnie sie ten jadłospis podoba. Tylko wiecej warzyw i owoców by sie przydało

Gość ghjkjhgbjkm
Aaaa, i zjadłam jeszcze jabłko na drugie śniadanie. Bez przesady, gdybym miała jeść gotowane warzywa i niesolone jajca, to wolałabym nic nie jeść... No i ważyłabym ze 40 kilo

Gość Beatkowiec
Widzę tęgie sranie

Gość miszekkkk
troche mało powinnas zwiększyc ilosc posiłkow no i z tego co widze to za malo kcalorii powinnas jesc minimum 4 posilku dziennie a najlepiej 5 malych w twojej diecie brak jest zdrowych tluszczy takich jak np oliwa z oliwek tluszcze w diecie sa konieczne i ktos tu napisal ze nie miesza sie weglowodanow z bialkiem jesli tak twierdzisz to nie masz zadnej wiedzy o zywieniu , no i ogólnie mało bardzo warzyw je mozna jesc bez ograniczen procz kukurydzy fasoli no i ziemiakow tylko pomidory z nimi ostroznie bo to owoce tak naprawde