Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiązkowe reaktywacja

Najbardziej śmieszne, wstydliwe, krępujące, zaskakujące wydarzenie podczas SEXU

Polecane posty

Gość gość
Moja przygoda nad morzem. Pojechałam ze znajomymi z przyczepą campingową. Budzę się w nocy znajomi smacznie śpią a kolega był odkryty patrzę a on pięknie wygolony i dość dużego ma kutasa. Patrzyłam przez chwilę normalnie aż skurczy brzucha dostałam. Byłam tak mokra że ciekło ze mnie a pizda spuchnięta po cichutku na czworaka podczołgałam się do ich łóżka liznęłam delikatnie chuja patrząc by któreś się nie obudziło. Wzięłam do ust i ssałam mu chuja długo nie trwało jak trysnął musiałam połykać by nie nabrudzić. Tak mówiąc pierwszy raz połknęłam i byłam tak napalona wyszłam po cichu do przedsionka wsadziłam palce w pizdę i się dopieściłam. Nie wiem czy on coś wyczuł ale od rana wszystko było ok ja spałam z majtkami lekko wciśniętymi w pizdę. Nie żałuję tego wiem że się nie powtórzy pozdrawiam Katarzyna.

Gość On41
09:16 mialem podobna sytuacje w swoim zyciu. Przyjechali mnie odwiedzic znajomi do Zakopanego,kumpel z dziewczyną i ja troche dalismy w palnik choc ona nie za wiele pila podczas imprezki. Spanie przygotowalem im w sypialni dla gosci a sam powoedzialem ze posiedze sobie jeszcze w salonie,pamietam sypal snieg za oknem a w kominku drzewo fajnie mi strzelalo i tak po okolo pol godz slysze ze ktos z pietra schodzi,no wlasnie to byla wspomniana dziewczyna.Dosiadla sie sie do mnie i tsk zaczelismy rozmawiac,byla w kusej pizamce, nie wiem co mi odbilo,wstalem z sofy a ona siedziala,spuscilem spodnie natychmiast,nie zampomne jej wzroku na mnie..zlapalem delikatnie za glowe ,zblizylem do ust swoj instrument i zrobila mi z finalem w ustach. Usmiechnela sie i poszla spac. Na drugi dzien myslalem ze bedzie atmosfera drętwa ale pomylilem sie,panienka usmiechala sie do mnie zupelnie jakby nic sie nie wydazylo kilka godzin wczesniej.Byly dalsze losy tej historii ale i tak pewnie juz nikogo to nie zainteresuje.nie zaluje ani sekundy z tego co sie stalo wtedy,pamietam to jakby wydazenia mialy miejsce wczoraj a tak naprawde stalo sie to lat temu 17. Pozdrawiam

Gość On41
No i z obecną żoną tez mialem pewną akcje,wieczorem ogladalismy jakies filmiki w telefonach tzn w sumie to ja ogladalem. Dopilismy drinka w lozku i moja juz zasnela,ja sobie jeszcze ze dwa trzy driny dolalem i tak wskoczylem na jakis filmik z fetyszami . Co mi odbilo to nie wiem,poszedlem do sypialni,zalaczylem lampke nocną i zaczalem sie trzepać na nią.. gdy juz wystrzelilem w centralnie na jej twarz nagle sie przebudzila.. obrażona chodzila kolejny dzien:)