Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bpavd

Jak wam sie podoba ten samochód ?

Polecane posty

Gość panna mloda;0
zajebisty;)

Gość mnie sie podoba ta furka

Gość fhhku
a w polsce nie wystepuje przypadkiem jeszcze jako dacia? tak pytam, bo moja mama sie napalila, ale wszyscy sie z niej smiali, ze z vw chce sie przesiasc do dacii, przeciwko ktorej nic nie mam.

Gość bpavd
nie wiem :O bo Dacia to wiocha :D ale logany sobie chwalą uzytkownicy.

Gość cez37
Jam 10 razy lepszy....to alfa....:-)

Gość caffe jesienią
lubie takie a la terenowe:) suzuki ma takie alfa romeo..BMW..chyba mercedes..też...I zdaje się jeep

Gość caffe jesienią
no ładny maybach..jak taki a la kosmos;)

Gość rura od sracza
jeden model na świecie, zbudowany do testu jakis opon Fuldy, poszedł na aukcji za 8 milionow dolarów. Czyli prawie 4 bugatti veyron :classic_cool:

Gość nawetniezly
a co bedziemy w nim robic

Gość rura od sracza
no jak to co BZYKAĆ !!! :classic_cool:

Gość Kmiotek
To tera wyobrażta sę , że to jest Dacia :classic_cool: i co teraz powiedza lachony i blachary ? :D ŻE IM SIE NIE PODOBA :classic_cool:

Gość taki sobie.....
wiec do dziela moj malutki....

Gość Kmiotek
hahahahahaaha i już sie posypały złe oceny :D Patrzcie ile wy zakompleksione Polaczki przywiązujecie uwagi do firmy ! Widać to doskonale po Debilach sprowadzających niemieckie 20 letnie pospawane z 3 czesci samochody. I Polskie idiotki, które leca na znaczek BMW Audi :classic_cool: Wiem wiem dla was marka samochodu to oznaka prestiżu, którego wam w życiu brakuje, mieszkacie w blokowisku w domu tynk się sypie ale samochód BMW musi stać pod klatką :O Polskie zakompleksione prostaczki :D

jakos mam BMW i sądze ze marka ma znaczenie a takze posiadam renault i różnica jest kolosalna w jakosci wykonania wiec nie pierdol ze marka nie ma znaczenia

Gość Kmiotek
przepraszam ale bardzo mi wilgotno na widok takiego autka i mam ochote ssac swoj kciuk....

Gość Kmiotek
Stifler pewnie, że ma ale chodzi mi o mentalność Polaków :D chcą się pokazać. a o tą Dacię, która już się prostym polkom nie podoba odkąd dowiedziały się ode mnie że to rumuńska Dacia :D na zachodzie się zabijają :) bo o ni zrozumieli, że samochód służy do przemieszczania się a nie do pokazywania na co mnie stać. We francji czeka sie ponad 6 miesięcy od złożenia zamówienia na tą śmieszną Dacię. Ale pocieszenie dla blachar :D Jak wam się spodobała konstrukcja tego wozu to niech wasi faceci kupią ją w Rosji bo tam jest sprzedawana pod marką Renault , pytanie tylko czy ich będzie stać ? Wkońcu 20 letnie BMW kosztuje mniej niż 50 tys zł :O

Gość Madmłazell
wszystkie nastolatki twoje !!! :D

Gość Kmiotek
Reasumując - Polka bardziej się cieszy kiedy posadzi dupę w bmce 20 letniej za 10 tyś zł (pospawanej z 2 rozbitych samochodów) niż mialaby pokazać się w nówce Dacii z salonu za 50 :D hahahahahaa :D

Gość najlepszy jest MERC-BENZ
a to to jakiś brzydki zlepek tanich blach :D

masz racje co do mentalności polaków , ale to zawsze tylko dacia która nie wytrzyma tyle co porządne marki choc cena jej jest pewnie przystępna to i tak lepiej kupic później ale lepsze