Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romanticsoul

Jak poznać, czy facet kocha?

Polecane posty

Witam wszystkich, Cóż, pierwszy raz zwracam się z tym problemem na kafeterii, ale myślę, że jest to dobre, gdyż można pozznać opinie innych, bezstronnych osób, a nie tych, z Twojego otoczenia, które mają wyrobione jakieś opinie. Wracając do tematu, mam pewien problem, z którym się borykam już od paru miesięcy. Jestem młoda, (18 lat) Mam chłopaka, jestem z nim niecałe 2 lata. Oczywiście nie mamy problemów, żyjemy raczej w zgodzie, wykluczając drobne kłótnie. Jednek coraz więcej refleksji przychodzi, czy to właśnie z NIM chce być przez całe życie. Z jednej strony,nie woybrażam sobie bez niego życia. Lecz czy nie jest to wynikiem przywiązania, sentymentu, przeszłośći? Gdy spotykam się z nim, często spotykam się z ponurą rutyną, siedzeniem na kanapie i oglądaniem telewizji. Jestem młoda, chciałabym jeszcze skorzystać z życia, zabawy. Mamy inne charaktery, on nie lubi mówić tego co czuje, nie potrafi mi zaskakiwać, mimo że wiele razy próbował- nie obwiniam go za to. Brakuje mi spontaniczności, otworzenia. Chwil które chciałabym zatrzymać na dłużej. Chciałabym poczuć się kiedyś WYJĄTKOWA dla niego. Nie chce komplementów typu: 'piekna, ładna, boginia, śliczna'. Chce aby opowiedział mi o cechach które powinna zauważać osoba która tylko kocha, a nie o tych które może powiedzieć każdy chłopak. Niewiem co robić, czuje się zagubiona. Wiem, że on się nie zmieni- że on poprostu taki jest, bo nawet już wiele razy mi o tym mówił, (rozmawiałam z nim o tym rzecz jasna). Chętnie wysłucham waszych opini, rad .. Może miałyście taką samą sytuację? RS.

jak jesteś koło niego to podejdź napradę blisko i złap ręką za jego "męskość". jak ma sztywno w majtkach to kocha cię na zabój! uwierz mi!