Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudne kalosze

od jutra pier..robote ide do MOPS

Polecane posty

Gość brudne kalosze

wkurzyla mnie sprawiedliwosć w naszym popieprzonym kraju ,dlaczego ja mam pracowac ,a moi młodzi sąsiedzi nie pracuja i dostają z opieki kase ,z kościola zywność i ciuchy (markowe),środki czystościowe,gmina oplaca im prąd i zapewnia opał,wysyła na kursy zawodowe a oni i tak nie mają zamiaru pracować ,renty socjalne dla patologi są większe niz ma moja druga sąsiadka która ciężko pracowala przez 23 lata jest ciężko chora ,ale dla niej nic nie ma. Dlaczego my obywatele mamy płacic na nierobów i cwaniaków ,dlaczego nie ma kontroli tylko jest zwykle rozdawnictwo pieniędzy podatników ,po co pracować lepiej być "nieudolnym życiowo"

Gość jutro o 6 pod sklepem

Gość zakład kosmetyczny
renta socjalna to 525,88 zł. i trzeba być niepełnosprawnym od dziecka żeby ją dostac więc to chyba nie taka znów gratka...

Gość ja mam rente na
alkoholizm i pierdole wszystko

Gość do mnie niedawno
pewna matka płakała, że na córkę z downem jej 1000zł. z renty obcięli. To ILE dostawała?

Gość sfasdfd
wszelkie zasiłki i pomoce od państwa to grosze. np z zasiłku dla bezrobotnych nikt nie jest w stanie przeżyć a to jest chyba największy zasiłek od państwa. a jak się idzie do pomocy społecznej to każą ci wziąźć jakąś dorywczą pracę za groszę przez co tracisz ubezpieczenie zdrowotne

brudne kalosze , masz rację w 100 proc , są ludzie którzy wyspecjalizowali się w życiu na kosz podatnika, wiedzą wszystko o sposobach jak dostać za darmo jakiś sprzet do domu z mopsu ..kase na remont i na całą masę innych rzeczy

Gość brudne kalosze
moi sąsiedzi sa zdrowi i młodzi ,strzelili sobie dwoje dzieci żyją bez ślubu bo biorą zasilek ,nie podejmuja pracy bo wolą wiciągać łapy po zasilki i zapomogi ,ich znajoma jest chora na padaczke i pracuje sprząta rożne instytucje więc uwazają ją za jakąś jałope ,oni swój honor mają sprzatac nie będą

Gość brudne kalosze
nie jestem wkurzona na osoby które mają pod swoją opieką chorych i kalekich ,nie mogą podjąć pracy bo musza sie nimi opiekowac ta kasa powinna wlasnie do nich trafiac ,a nie do tych cwaniaków leni i leserow

Gość a choj to sem ja
można wziąć z opieki to trzeba brać taki life