Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrocławianin37szukamKochanki

dlaczego niektóre kobiety nie lubią robić lodzika ???

Polecane posty

Gość Boratka
Pewnie z tego samego powodu co faceci, którzy nie lubią robić minetki:)

Gość Jmdagtwm
Włóż sobie banana do japy wsuwając i wysuwając na zmianę to zrozumiesz tzwelu 🖐️

Gość Boratka
Ja z moim ex nie lubiłam i po kilku razach już nie miałam ochoty próbować ponownie. Ale z aktualnym lubię bo po pierwsze jest prawdziwe uczucie, ufam mu, no i dobrze smakuje:)

Gość nie lubią i już
kobietki,trochę się dziwię,że nie brzydzicie się co w tym przyjemnego? obrzydliwość

Gość lubie miec w ustach
duzego penisa ale nic nie pobije minety.... ktos chetny na mnie?

Gość Bo polscy panowie nie
sa domyci. Sam se wez do buzi to zrozumiesz. Kolebie sie kolo odbytu i niemyty systemytycznie smierdzi.

Gość agrenadina
Bo po kilku mnutach dostaję szczękościsku a poza tym wrażliwe gardło, co powoduje odruch wymiotny. Może gdyby miał mniejszego...

Gość duzy fajny penis
ja jestem chetny, skad jestes ile masz lat?

Gość Boratka
Jak facet imprezuje i dużo piwska pije to sperma ma okropny smak. Jak jada w miarę zdrowo i nie przesadza z niczym to jest neutralna raczej. Ale i tak trzeba się przyzwyczaić.

Jak jesteś naprawdę czysty, w porządku, to nawet może podniecać. Nie chciałabym uprawiać miłości oralnej z osobą, której nie ufam, dobrze nie znam, nie jestem z nią blisko. No i przymuszanie, albo namawianie do tego typu seksu też nie przyniesie skutku. Zrobię lodzika tylko wtedy jak to ja mam na to ochotę.

Gość Boratka
Pewnie lubią albo nie pozwalają sobie robić bo generalnie myślą, że to coś złego czy coś w tym guście

Gość a niee było innego
Porównywanie minety do loda jest żałosne, robiąc minetę nie podduszasz się, nie masz odruchu wymiotnego ani nieprzyjemnego odczucia w gardle, już widzę jak wy z chęcią pozwalalibyście kobiecie np. wpychać 2 lub 3 palce w wasze gardło jeśli ją to by podniecało

Gość Boratka
Tak na pierwszy raz to namawianie dla takiej niechętnej noże przypominać zmuszanie a nie o to chodzi

Gość znawca43432423231
kobieta ktorej nie podnieca robienie loda i sprawianie swojemu facetowi tym przyjemnosci jest BEZWARTOSCIOWA. predzej czy pozniej bedzie: - zdrada ze strony partnera - pojdzie do kazdej innej, ktora to normalnie lubi - rozstaniem ze strony partnera

Gość Boratka
Miało być : może:) A facet nie musi wpychać się do gardła na siłe bo to kobieta sama może regulować głębokość

Gość Ty chyba smierdzisz, ze
tego nie masz, znawca43432423231 . Wsadz se go do swojej dupy, a potem cisnij tak jakbys robil kupe, to jak lizanie.

Gość cejmpt
mineta to lizanie tzipy, tak samo fiuta i jajca też mozna polizać, lód to już co innego