Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrocławianin37szukamKochanki

dlaczego niektóre kobiety nie lubią robić lodzika ???

Polecane posty

Gość i taka jest prawda
zrobię loda każdemu napisz to może się umówimy: hruba3@wp.pl

Gość lubieżny
a z kąd jesteś ?

Gość biodrasta
lubieżny to masz problem

Gość ajmiszek
Lodziarze :P wejdźcie na mój temat Lód z cukierkiem miętowym, zapraszam do dyskusji

Gość tak tylko sie pytam
Nie wiem, jak można nie lubić tego robić.

Gość dziewica anielica to ja
Jestem dziewica i zbulwersowało mnie, jak niedawno wyczytalam ze za dziewice uznaje sie dziewczyna, ktora daje sobie wsadzac penisy do tyłka i obciąga obleśne kutasy RÓŻNYM panom ! Kobiety, czemu sie nie szanujecie i klekacie przed facetami, obciagacie śmierdzące kutasy i owłosione bile ??? To niesmaczne i upokarzajace !@ Szanujcie sie bo dziewictwo to cnota i czystosc duszy ! Obciaganie pena po kiblach roznym panom to domena dziwek,,tylko jak to robicie za darmo to jeszcze gorsze niz te k**wy jestescie bo wami mozna publiczne klozety wytrzeć !

Gość kjaca
To chyba raczej kwestia wychowania i edukacji seksualnej od dziecięcych lat. Wmawianie dzieciom, że narządy płciowe to coś obrzydliwego i wstydliwego, nieokazywanie uczuć przez rodziców w obecności dzieci. Potem w dorosłym życiu kobieta czy mężczyzna ma uprzedzenia i fobie wypisując bzdury np. że ku...as jest blisko du...y i dlatego śmierdzi. A dlaczego śmierdzi niektórym z pod pach ? czy też są blisko du..y ? Normalne, że kobiecy śluz czy męskie nasienie ma określoną konsystencję i smak, zależny troszkę od diety czy momentu cyklu owulacyjnego u kobiet. Kobiety też raz pachną i smakują intensywniej innym razem słabiej a czasem gdy mają jakieś infekcje intymne, co przynoszeniu stringów zdarza się częściej, pachną z daleka psującą się konserwą rybną. Czy to znaczy, że mam nigdy nie robić żadnej minetki ? Ja sobie zdają sprawę, że to naturalne śluzki mojej partnerki czy żony, a nie żadne odchody i działają na mnie jak afrodyzjak. Jednak niektóre panie traktują nasienie na równi z gów...em, choć jest to produkt organizmu, podobnie podchodzi do kobiecych soczków wielu mężczyzn. Więc zamiast pisać pierdoły zreflektujcie przyczyny waszych blokad i fobii związanych z seksem oralnym i zacznijcie sprawiać drugiej stronie przyjemność, bo życie jest krótkie i być może będziecie potem żałować, że czegoś w życiu nie spróbowaliście.

Gość kjaca
To chyba raczej kwestia wychowania i edukacji seksualnej od dziecięcych lat. Wmawianie dzieciom, że narządy płciowe to coś obrzydliwego i wstydliwego, nieokazywanie uczuć przez rodziców w obecności dzieci. Potem w dorosłym życiu kobieta czy mężczyzna ma uprzedzenia i fobie wypisując bzdury np. że ku...as jest blisko du...y i dlatego śmierdzi. A dlaczego śmierdzi niektórym z pod pach ? czy też są blisko du..y ? Normalne, że kobiecy śluz czy męskie nasienie ma określoną konsystencję i smak, zależny troszkę od diety czy momentu cyklu owulacyjnego u kobiet. Kobiety też raz pachną i smakują intensywniej innym razem słabiej a czasem gdy mają jakieś infekcje intymne, co przynoszeniu stringów zdarza się częściej, pachną z daleka psującą się konserwą rybną. Czy to znaczy, że mam nigdy nie robić żadnej minetki ? Ja sobie zdają sprawę, że to naturalne śluzki mojej partnerki czy żony, a nie żadne odchody i działają na mnie jak afrodyzjak. Jednak niektóre panie traktują nasienie na równi z gów...em, choć jest to produkt organizmu, podobnie podchodzi do kobiecych soczków wielu mężczyzn. Więc zamiast pisać pierdoły zreflektujcie przyczyny waszych blokad i fobii związanych z seksem oralnym i zacznijcie sprawiać drugiej stronie przyjemność, bo życie jest krótkie i być może będziecie potem żałować, że czegoś w życiu nie spróbowaliście.

Gość Anonim
Dnia 28.10.2010 o 00:11, Wrocławianin37szukamKochanki napisał:

a co w tym obrzydliwego ?

jezu to wsadz se 20 cm banana do japy i nim posuwaj przecież to na poczatku trudno opanowac mozna sie zrzygac i udusic  chyba ,ze lubisz jak ci laski narzygaja na ...a to spoko

Gość Anonim
Dnia 28.10.2010 o 00:16, Wrocławianin37szukamKochanki napisał:

a te kobiety co uważają że to obrzydliwe bo : to i tamto , to lubicie jak się wam robi minetkę ???

minetka to co innego boże chyba widac wielka roznice -,- ,ze penisa sie wklada pzoa gardlo a wiekszosc mzoe sie zrzygac i ciekawwe czy byś sie tak cieszyl jakby ci narzygała powodzenia

brzydzą się brania do buzi tego, czym facet siusia i brzydzą się spermy

trzeba brać pod uwagę, że przez tą samą dziurkę leci też facetowi mocz ... i to często jest barierą 

Można użyć jakiego lubrykantu smakowego, ale miętówek przed i po, dla odświeżenia smaku, to może pomóc 

1 minutę temu, EuaMiss napisał:

Można użyć jakiego lubrykantu smakowego, ale miętówek przed i po, dla odświeżenia smaku, to może pomóc 

ale niektóre mają zawsze tą świadomość, że z tej dziurki przed chwilą "mogło lecieć siusiu" i

31 minut temu, EuaMiss napisał:

Można się wykąpać przed 😉

zawsze przed jestem czyściutki i wykąpany 🙂