Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyszny Facet

Gardzę ludźmi kupującymi prezerwatywy w Tesco

Polecane posty

Gość Pyszny Facet

Jak wy możecie w takie coś wtryskiwać spermę Nie dziwi później że biedaki mają tyle dzieci

Gość znawca43432423231
tja, a pare postow ponizej ten drugi gardzi toba ze masz tani buty... zenada.

Gość Boratka
Ja bardziej gardzę kupującymi gumki w Biedronce

Gość gardze ludzmi z takim mialkim
umyslem i ich podrzedna prowokacja jak autor topiku, ktory (o ile nie myle go z innym takim samym inteligentnym inaczej jakich tu na peczki jest) od sporego juz czasu probuje zaistniec na kafe 😴

Gość Pyszny Facet
ja nie próbuje zaistniec na Kafe !!! Ja JESTEM GWIAZDĄ KAFE :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość Boratka
Oj bo w realu nikt Pysznego pewnie nie słucha to tutaj wyskakuje z głupotami byle tylko kogoś zjechać

Gość Pyszny Facet
Ja sam nawet ile już zdążyłem natrzepać maluchów. To wina tych truskawkowych gumek z Biedronki. Teraz wszystkie mają uczulenie na gluten.

Gość Pyszny Facet
Uważam że ludzie poniżej dochodu 50000 euro/miesiąc nie powinni się rozmnażać gdyż mają za słabe geny :)

Gość Pyszny Facet
moja pogarda nie ma granic:O te podłe podszywy same o sobie mówią nie wolno kupować prezerwatyw w Tesco 😭 bo są przy kasie :classic_cool:

Gość Pyszny Facet
Czy ktoś mnie tu w ogóle słucha?!! Czy jestem tylko gwiazdą ze spalonego teratru?:/

Gość Pyszny Facet
A ja właśnie tyle zarabiam! Wystawiam każdego dnia w konfesjonale dupencję za okienko i proszę co łaska by wrzucać w mój słoneczny otwór....i tak zbieram długo aż jaja zaczynają dzwonić na nieszpory.

Gość jjhjhjhj
nie uzywam gumek

Gość Pyszny Facet
Nawet nie umiecie się porządnie odgryźć tylko się marnie podszywacie biedaczki

Gość A ja gardze Pyszny Facet
sex jest najlepszy bez Tessko i ze stala partnerka. Tessko ,nie tessko, to lod przez szybe. Kogo moze to podniecac ? Wyglodnialego samca.

wiadome , chce poszaleć jadąc na mojej opinii rozbójnika :classic_cool: ale oświadczam wam, że założycielem tego tematu jest mój podszyw więc nie traćcie swojej energii witalnej na to dno.

Gość Pyszny Facet
I co kmiotki zatkało :classic_cool: :classic_cool:

Gość Blue roseyy
My z misiem zawsze kupujemy w Tesco , i misiek mówi ze dobre są a ja tam i tak nie widzę różnicy ..mam nieczula pochwe, koniec ameno

Gość Pyszny Facet
Nie masz czym zaimponować to się pode mnie podszywasz na czarno mały biedaczku

Gość Blue roseyy
Ogólnie w Tesco można teez sobie nabic punkty na kartę ...następny powód dla którego my wybieramy Tesco :p

Gość arnold007
wiesz ty jebbany zlamas jestes i tyle pewno sam robisz w tesco i kradniesz gunki bo cie awet huuju na nie niestac

Gość Vaanilka
Prezerwatywy musza miec odpowiednia temperature przechowywania. Pod żadnym pozorem nie kupowac w kioskach ruchu