Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

no nie wiem wlasnie dlaczego, ale te slowa moglby tak zabrzmiec i moglam je tak odebrac, ze uwazasz mnie za napalona sexoholiczke... albo gorzej

hahah a czego to wywnioskowales? ( jesli myslisz ze ci odpowiem na to pytanie to sie mylisz, juz nie odpowiem na zadne twoje pytanie )

Gość a co ty masz do gadania
nie masz sie za dziewice czy nie masz sie za spragniona seksu?

rycerzu nie odchodz. ania bedzie niepocieszona

''a co ty masz do gadania nie masz sie za dziewice czy nie masz sie za spragniona seksu?'' niech to pytanie pozostanie bez odpowiedzi... ;)

no widzisz rycerzu, wroc! Ania juz teskni. fajna dziewczyna. nie jakas napalona co chce seksu. o takiej kazdy rycerz marzy....

a co do nudnosci kafeterii, to sie z toba nie zgodze :D dla mnie nie jest ona nudna i uzaleznilam sie juz od niej, nie potrafie na nia nie wejsc :)

no widzisz rycerzu. tak sie prawi komplementy porzadnym dziewczynom...

i z kim ja teraz bede pisac... bedzie mi ciebie brakowalo rycerzyku, ale skoro gardzisz kafeteria, to nie jestes wart mojej uwagi ;p prawda ''a co ty masz do gadania'' ?? ;)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maciek to jak wymienimy się gg ?? :D :D

Gość maćek a1
A skąd jesteś? :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z okolic krakowa :))

Gdzie Ty w ogóle studiujesz? Ja też nie należę do tych co się upijają, nie imprezuję co tydzień itd. ale studiuję dla siebie. Gówno mnie obchodzi co sobie kto myśli, jak mam ochotę piję, ale nie codziennie... Później rano wstają i nie pamiętają gdzie i z kim co robiły :O Nie zamierzam jednak z tego powodu opuszczać akademika :P Trzeba sobie znaleść równych sobie i z nimi nawiązać kontakt. Nie każdy lubi takich ludzi i taki styl bycia więc nie zalamuj się.. za jakiś czas jakaś Cię doceni !!

Gość maćek a1
Do onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, z Tomaszowa Mazowieckiego jestem tak naprawdę, palnąłem na początku Kraków, bo to i tak nie istotne. :P A szukam takiej 3-5 lat starszej. Wolę młodszą, w moim wieku odpadają i starsze tym bardziej, ale kto wie, może i taka się trafi kiedyś.

Gość maćek a1
Layna, mam takich dobrych znajomych, ale takich osób jest bardzo mało. Najlepiej poznawać coraz więcej takich (podobnych) i szanse na poznanie kogoś są większe.